Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Výborné, komorní post-apo se skvělým obsazením a nečekanou pointou. Ze začátku to vypadá na docela poklidný rodinný život "pod zemí", se zajištěnou školní výukou a četnými zásobami jídla. Idylku však narušuje přítomnost "Dýchačů". Co jsou vlastně zač? V jednu chvíli se tak ničím nerušený děj přehoupne v krutý boj o přežití. Napětí se začíná stupňovat, stejně jako atmosféra, která již od počátku filmu dodává příběhu ten správný, temný "nádech." Postupně na nás snímek vybalí spoustu informací, sem tam nějaké ty útržkové flashbacky, díky nimž se dozvídáme alespoň něco málo o tom, jak to všechno začalo a dozvíme se také to, kde že se to celá rodina vlastně ukrývala. Zpracování ponurého post-apokalyptického světa je skvělé, i když z něj zároveň moc neuvidíme, ale i to málo stačí na dobrý dojem. Závěr snímku překvapí nečekaným odhalením toho, kdo to vlastně jsou "Ti druzí." ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Prostě stačí pár minut k tomu, aby mi to totálně zhnusilo jinak celkovej dojem z filmu. Atmosféra je naprosto úžasná a tísnivá, za což může i šikovná, klaustrofobická režie. Kvalitní ambientní soundtrack, skvělé herecké výkony - zejména Skarsgard a ta malá holčička, nepamatuju si zda jsem někdy ve filmu cítil tak hmatatelný strach malé holky. Jenže posledních dvacet minus je totální, béčkovej bullshit. Měli to ukončit absolutně nekompromisně a chladně, né tam dát nějaký sci-fi bitky a prostříhat to tak nechutným způsobem, že tam ani nebude nic vidět. Je to stupidní, klišé jak prase a hlavně frustrující. Takové Wolverinské bitky na konci, bože.... a úplnej závěr jen rámuje skutečnost, že se celej film nikam od daného okamžiku neposunul. Prostě dění skončilo opět na začátku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I když byla klaustrofobická atmosféra podzemního krytu vydařená a ani hercům nebylo co vytknout, první polovina se mi strašně táhla a bylo mi celkem záhadou, proč má Hidden tak vysoké hodnocení. Vysvětelní mi dala druhá část, která neměla chybu ať už se to týká akce, napětí nebo samotné pointy, která mě docela překvapila. Vydařený byl i vizuál, kdy temnota přítomnosti kontrastovala s barevnými flashbacky z doby před nákazou. Slušná práce. 75% ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené komorní postapo, jemuž ale čtvrtou hvězdu nadprůměru vydřela až fenomenální Emily Alyn Lind, která sice místy sere dle plánu, ale zaplakala takovým způsobem, že jsem to snad ještě neviděl. Zase snad jednou k filmu dorazilo děcko, které krom protekce disponuje i něčím opravdu navíc. 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama