Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Hidden mi atmosfericky častokrát pripominálo skvelý post-apo román od Dmitryho Glukhovskeho, Metro 2033, čo je len a len pozitívum. Nikdy som sa netajil tým, že patrím medzi veľkých nadšencov tohto podžánru, a preto som bol príjemný prekvapený, keď snímka s ťaživou atmosférou thrilleru neraz zabŕdala do vôd post-apocalyptic genre. Záver nebol taktiež vôbec zlý, síce odkryl pozadie tajomných "dýchačov" (breathers), ale k tomu sme celý čas smerovali, takže inak by to ani nešlo. Objektívne za 4 a subjektívne možno aj za 5. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Řeší, zda k obědu bude konzerva fazolí nebo broskví, i tak můžou být rádi, že v protiatomovém krytu přečkali tři sta dní. Vězení i domov. Denní světlo už dávno takřka neznají, desková hra, panenka a rozvážný otec jsou zdá se jediným rozptýlením, které tuhle rodinu drží pohromadě. Jenže jednou nahoru jít prostě musí. Občas se i vzpomínkami vrátíme zpět, kdy se to všechno začínalo sypat, aby divák pochopil, s čím má tu čest. Po pár desítkách minut se nicméně (samozřejmě) musí začít i něco dít, takže se po nešetrné likvidaci krysy dočkáme po komorním ladění vykloubení ramene, reakcí na nákazu, několika ostrých hochů, naděje i beznaděje. Alexander Skarsgård a Andrea Riseborough jsou solidní herci nižší svítivosti, neokoukaní, tvůrci slušně pracují s paranoiou, volí solidní vizuál.. a já se solidně bavil. Zhruba na ty tři hvězdy!! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Minimalistický post apo hororový thriller, ktorý premárnil svoj obrovský potenciál. Príbehovo síce veľmi jednoduché a komorné, zato však zabalené do príjemnej klaustrofobickej atmosféry. Dá sa povedať, že to najlepšie tu je emocionálny kontrast medzi sympatickými postavami (hlavne tej najmenšej) a prostredia, v ktorom vládne všadeprítomná špina, ufúľanosť a deprimujúca šedivosť. Hororových prvkov však mohlo byť viac a chcelo to aj vo väčšej miere rozvinúť načrtnutú pointu. 65/100 ()

KeithMaxwell 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery. První hodina buduje skvělou atmosféru aby jí posledních 20 minut totálně posralo, u konce sem si připadal jak při sledování trapného zombie hororu (skákající nakažené děcko wtf) a ani zde se bohužel nedočkáme snesitelné děcké postavy. Ale za skvěle vypadající vojáky a super uvodní hodinu slušné 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO VÍME JE, ŽE MŮŽEM BÝT TI POSLEDNÍ, CO ZBYLI, TI JEDINÍ, KDO JSOU JEŠTĚ NAŽIVU…“ /// Táta, máma a dcera zavření v úkrytu s jediným cílem – ochránit se před okolním světem a přežít. Pět jednoduchých pravidel, který je občas nutno porušit. Strach z možnýho prozrazení je předvedenej jednoduše a stejně jako opodstatněná paranoia funguje parádně. Zjišťuju, že přebejvat v úkrytu s parchantem je úkol pro trpělivý rodiče (ne, se mnou se fakt nikam piškoti nezavírejte!). Navíc jsem doteď nevěřil, kolik napětí se dá dostat z vobyčejný panenky (kam se sejří Chuckie!). Většina hororovejch kumštů si šetří nahánění hrůzy do závěrečný půlhoďky. Tady se to rozjede už v půlce a kdyby to vydrželo – tak bych psal vo filmu roku (století). Baví mě to. Možná proto, že neznám pointu. Ten nápad je fakt dobrej! A navíc je to tak pěkně komorní… a že nehrajou fér? POMO jim to vosolí za mě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli sebou při apokalypse vzít děti. 2.) Mám strach z těch, co dejchaj. 3.) Thx za titule „Ergulis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama