Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal, docela parádní postapokalyptický survival. K filmu bych měl pár kritických připomínek, ale abych je vysvětlil, musel bych značně spoilerovat. Proto se spokojím s ne zcela konkrétním povzdechem, že se mi zdá, že ten film s divákem nekomunikuje úplně férově. Výsledkem je nicméně docela svěží a překvapivá, herecky i režijně bezproblémová variace na klasické nákazové / zombíkovské téma, které se zhruba 80 minut času myslím vyplatí věnovat. Po komorně dramatické první polovině se to docela slušně rozjede, až mě to překvapilo. Malá holčička v hlavní roli jinak trochu pije krev, ale dá se to vydržet. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Hlavně v klidu, žádný stres, nebo budem v Pánu. Dýchač dýchá jako pes, napalm voní k ránu." Zpočátku milý rodinný film, na pohodu. Btw, ta pohoda je opravdu důležitá! Protože není nic horšího než nasraný tatínek, nasraná maminka a nedejbože i fakt děsně nasraná holčička. Princezničce naskočila na čele žíla (a kdyby jen jedna) a mě naskočila husí kůže po celém těle. Tísnivý příběh se stolními hrami, sežraným broskvovým kompotem a kvalitně umlácenou krysou, plus důvěřivými občany napálenými napalmem. A obávám se, že i vizionářský film. V podzimním sychravu a plískanicích už odjakživa přichází i chřipkové období. V ČR se zvednou covid statistiky, marná snaha. I kdyby jsme museli nosit roušky i na prdelích, čísla prostě porostou. Cca od listopadu se začne část české populace ukrývat ve sklepích, bunkrech a protiatomových krytech pod základními školami. Nad nimi budou dupat a funět zrůdy - Babišovi dýchači, kteří budou odchytávat do sítí dobrovolníky pro očkování. A nad tím chaosem budou dravě kroužit zmutovaní Babišovi motýle. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický filmy mám rád. A tak jsem byl celkem zvědavej s čím přijde Hidden. Musím přiznat, že film si moji pozornost získal hned od začátku ikdyž se v něm v podstatě prakticky nic neděje a nepřichází s ničím novým. Jenže tohle soužití rodinky v protiatomovým krytu je natočený poměrně dobře. Do krytu proklouzne i temnější atmosféra, dialogy nenudí a herci se svých rolí zhostili taky dobře. Zhruba hodinu si moji pozornost Hidden dokázal udržet. Ale když rodinka vylézá z krytu na povrch , jde to všechno do kopru. Co se dělo pak to už mi mozek nebral. Konec je trapnej až to bolí a v mých očích sráží film níž než by si za první hodinu zasloužil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Hidden je byť přes pomalejší tempo poměrně zábavným a od druhé půlky slušně napínavým postapo hororem stavějící na třech hercích, kteří hrají přesvědčivě. Celé je to svým způsobem nepředvídatelné, divák je zvědavý, co se venku vlastně schovává což je plusem. Slušný vizuál, fungující napětí, tajemná atmosféra, krátká stopáž a akční závěr dělá z Hidden hezký nadprůměr. Bavil jsem se více než u Extinction, tedy jasná čtverka.Story 6/10, Atmosféra 8/10, Gore 4/10, Vizuál 7/10, Akce 5/10, Zábavnost 6/10 70% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jaké to je, když s rodinou jako jediní přeijete apokalypsu nebezpečného viru? No dost blbý, protože nejspíš skončíte v krytu, kde čekáte, až The Breathers odejdou... Hidden není vůbec špatný film a téma apokalypsy skvěle využil tentokrát trochu jinak, než bych čekala. Jen ten konec to totálně poslal do háje. Marco? Polo? Fakt? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama