Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že rok 2014 je jedním z nejslabších roků pro hororový žánr a tahle ''úžasná'' Jessabelle to celé podtrhuje. Nuda, nuda a ještě jednou nuda .... strach žádný, jenom děj si plyne jako voda. Nesmyslná pointa. Film, který ničím nepřekvapí (solidní je tak max scéna ve vaně - jenže ta už byla ukázána v traileru ). Je mi smutno ..... jak se může tahle nudná hovadina dostat do kina. A finální rozuzlení není tak uspokojivé. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dievča sa po autonehode, ktorá ju na čas posadí na vozíček, vracia do rodného domu k buranskému fotríkovi. Okrem neho tu na ňu však čakajú aj tajomstvá minulosti, ktoré jej nedovolia len tak spávať. Patetická vykrádačka a komerčná duchárska trápnosť, bez invencie poskladaná z množstva vyselektovaných hororových motívov, ktoré predtým úspešne fungovali v iných hororoch. Vypísať tu od koľkých filmov si to požičiava / kopíruje / vykráda, by malo pomaly dĺžku ďalšieho komentára. Mne neoriginalita nevadí, keď sa s tým vie aspoň trochu pracovať, no tu je to iba bez rozmyslu, až iritujúco pomiešané, takže som rád, že som takúto kravinu nevidel v kine a aj tie slabé 2* sú len za fajn spracovanie a niekoľko obstojných duchárskych úkazov. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se na to s přáteli a podle vyprávění jsem se na to vážně těšila. Ale nakonec jsem byla zklamaná. Lekla jsem se jen jednou a to ne díky filmy, ale díky kamarádovi, který mě vylekal. U filmu jsem se nebála a ani jednou nelekla, což je dle mému vztahu k hororům docela divné. Jinak jsem se nudila. Zápletka je možná trochu zajímavá, ale ne originální. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Začnu svůj komentář pozitivy- do hlavní role byla obsazena Sarah Snook, na kterou se mi velmi dobře dívá. A to je z pozitivních záležitostí všechno. O horor nešlo ani náhodou, ten tady reprezentovaly jen prvoplánové lekačky, na které by už konečně mohli tvůrci hororového žánru zapomenout. Příběh ale příliš nefungoval ani jako thriller a měl jsem pocit, že jaksi nedrží celkově pohromadě. Tohle se opravdu nepovedlo. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Asi se vážně přestanu dívat na trailery, protože Jessabellino promo video je už několíkátý za nedlouhou dobu, co do cca minuty našlape tolik zábavy, kolik jí nedostanete ani za hodinu a půl celého filmu. Ono i hodnocení někde pod 50 je jasný, že se starej důvěřivec opět nechal napálit. Ohraný příběh o staré křivdě a bubácích ve stylu (a doplňte si sami či ideálně nakombinujte) Kruh, Nenávist, Insidious, Conjuring se poměrně překvapivě vyvine a stočí spíš k tématicky podobné záležitosti jako je horor Klíč. Sice se dočkáme pár lekaček, několika zajímavých zvratů, ale jinak je to klišé jak prase, běžného diváka asi moc nenadchne a znalce spíš otráví. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (rafix)
  • Ve scéně, kdy Jessie (Sarah Snook) a Preston (Mark Webber) jedou na lodi přes zátoku, můžeme na lodi vidět NC. To znamená, že loď je z vod Severní Karolíny. (Johnny.ARN)
  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama