Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Priemerne priemerná priemernosť a ešte trocha menej. A to zo začiatku vyzeralo až neuveriteľne zaujímavo. študent objavil svojimi obrovskými schopnosťami v hraní pokru že sa v jednej slávnej internetovej herne podvádza keďže mu bolo jasné že mu protihráč jasne vidí do kariet. To bolo asi 5 možno 10 minút potom sa to celé obrátilo na klasickú Hollywoodsku zlátatninu bez štipky invencie. Toto muselo nudiť aj samotných hercov a nehercov ktorý tu hrali. po 10 minútach to je už iba nuda a nuda. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Film bez vyšších ambicí. Čili vizuálně tradičně čistý, v zajímavém/luxusním prostředí, s atraktivními lidmi (Gemma Arterton). Nelze si nevšimnout opětovné bezprostřednosti Justina Timberlakea - ten člověk má herecký talent a Affleck, čím je starší, tím je lepší. Je to tuctová žánrovka, ale alespoň to nebylo příliš dlouhé a občas i zábavné. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ani sebelepší koláž sebekrásnějších tvářiček nezamaskuje fakt, že přihlásit se do střelby v lukostřelbě do filmového průměru, trefil by Brad Furman touhle kočkovanou čistou desítku. Skóre mohla vylepšit buď větší přítomnost akce anebo taneček Gemmy na pokerovém stole. Bohužel. Co je pro mě nejpřekvapivější a čím riskuju ukamenování na pranýři nepsaných zákonů ČSFD; Flek nejenže nevadil, ale naopak dodával filmu šmrnc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jednou mám z Bena Afflecka pocit, že to vážně není člověk, co mu bylo dáno stát se hercem. Tak obličej na to má, což o to, jen ten talent... Když mluví španělsky, musí sedět, aby se nehýbal a soustředil se jen na to, aby se mu nepletla slova. Jinak je tohle neskutečně obyčejný film o tom, jak se černota nevyplácí a jak jsou někteří lidé skutečně velcí hajzlové. Ani obsazení a krásná Gemma Arterton se svým přízvukem z toho nedělá něco výjimečného. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck si rolu Ivana Blocka znamenite vychutnal. Ale ani Justin Timberlake nesklamal. Mám rád podobné nápadité filmové zápletky, ktoré sú v podstate postavené na skutočných situáciách, a ktoré sú inšpirované príbehmi existujúcich postáv. A podobné veci sa bohužiaľ naozaj stávajú. Pekný film, prepracovaný tak, že udrží pozornosť diváka až do samotného konca. Toto ja môžem. Pohodová záležitosť s nekompromisným Benom Affleckom a zvodnou Gemmou Arterton, i keď toho veľa neukázala. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)
  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno