Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Hra na hraně není vyloženě špatný film, ale je neskutčeně nedospělý!!! Vše je zabaleno v takovém blištivém pozlátku a absolutně to postrádá nějaké hlubší charisma. Richimu defacto nedělá žádný problém dostat se k nedostatelnému Ivanu Blockovi, všechno je tak strašně EASY, až Vás to začně trochu nudit. Přitom potenciál toto dílo rozhodně mělo, chtělo to jen trochu potemnit a dodat tu správnou atmosféru. Ben Affleck má vcelku slušně rozjetou arogantní roli magnáta a absolutně nelepší scéna je ta druhá s krokodýli a příběhem odvyprávěným právě Affleckem. Naproti tomu Timberlake mi přijde, že je takovej malej retarda :) a pak tu máme Gemmu Arterton, která tak nějak zapadá a nezapadá, těžko říct. S odřenýma ušima se to dotáhlo na tři hvězdy, ale víc ani za mák!!! ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být i docela solidní kriminálka, příběh by na to snad i byl. Ale těch protivností se tam našlo. Jednak to opět točil ožralý kameraman, tenhle "umělecký" styl diskriminující epileptiky, kdy se najednou všechno začne třást a skákat sem a tam, opravdu nemám ráda. Nepřehledné sekvence jsou pak o ničem. Ben vypadá pořád dobře, ale pořád hraje stejně blbě. Respektive neurazí / nenadchne, abych byla spravedlivá. Justin ve mě nezanechal lautr žádný dojem a večírky casin mi připomínaly silvestrovské zábavy pro německé turisty, kam agentura dodala ukrajinské štětky. Gemma se tam potácela od ničeho k ničemu, kdyby její role spočívala v tom, že se ptá, zda mají hosté co pít, vyšlo by to na stejno. Až závěr to celkem posunul, jinak by to bylo na slabé dvě. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Jeden čeká nudnej průser s dvěma figurínama v čele a najednou obdrží překvapivě vyspělý thriller bez vybuchujících aut a jiných instantně thrillerových atrakcí. S dvěma figurínama v čele. Sice to příliš neví, jestli to chce být film o pokeru (což je tak do 20 minuty) mafiánský film (všechno s Affleckem) či korupční kriminálka v exotických kulisách, ale na druhou stranu timing dialogů, drive jednotlivých scén, jemné kamerové kejkle a režijní jistota je něco, co neni v těchto časech úplná samozřejmost. Problém filmu je právě ta jeho neustálenost, kdy nic z toho, co by jeden očekával od kriminálky, thrilleru či poker filmu vlastně neobsahuje a těžko to zachrání to ohavný buranský dřevo Arterton, selka jedna, díky které už konečně chápu, proč celý Quantum of Solace stálo jako menší kolonie na Plutu - člověk by se jí tam i dotknul. I něžně. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to bohviečo, ale díky příjemnému hereckému osazenstvu, kvalitní hudbě a nepředvídatelnému ději, jde o jasný nadprůměr. Ben trošičku pokulhával za zdatným multinadaným Justinem, ale nevadí, chci si říkat, že je to tou divnou rolí, co mu přišili.;-) Ne vážně, jak na Nový rok - je to jedna z těch propletenějších, složitějších záležitostí, kde je potřeba i pilně sledovat a myslet, což se ne každému daří, a mě to tak vyhovuje. Inteligentní ksichty i scénář jsou jedním slovem RESPEKT. A jedna věta souhrně mluví za vše, co se děje mezi námi človíčkami: "...my uviděli, kolik máme na účtu a došlo nám, že máme tolik peněz, že je naší MORÁLNÍ POVINNOSTÍ, koupit si něco..." ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se v jednom spektáklu sejdou dva ultimativní neherci, je to skutečný koncert. Něco, jako když pro sluchově postižené hrají hluchého Janáčka. Je fajn vědět, že budoucí Batman bude mít masku, která plně zastane jeho dokonalou mimiku, no a Džastýn, Džastýn ten měl raději zůstat u osahávání si pytlíku s mikrofónem v ruce za procítěného skřehotání "Bejbyájmisjůendlavjůforevr". I přes to ukrutně živočišné neherectví (Kdoví, proč jsem si vzpomněl na Gotta v Kurvahoši), se jedná o řemeslně dobře zvládnutou, tuctovou hovadinu, která, až na ty procítěné etudy ochotníků z Losích Andělic, nikterak neurazí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama