Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze (134)

Frederika 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, jehož série měly vzestupnou tendenci kvality. Bojové scény byly na začátku tragické a postupně se stávaly uvěřitelnější a zajímavější. Charaktery se vyvíjely, přestože příběh je poměrně jednoduchý, a mohl by skončit rychle. Přidáváním časových linií, tím, že musíme pozorně sledovat a přemýšlet nad změnami a tím, jak se projeví v budoucnosti, vás ale seriál chytne a nepustí. Navíc má velmi zajímavou konspirační tématiku a firma Sonmanto (Monsanto) mě opravdu pobavila :D Docela útok na přední linie chemických konglomerátů. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Obyčejná policistka Kiera Cameron se z roku 2077 dostane nedopatřením do roku 2012. Technologicky nadupaná kombinéza funguje jen napůl, ale naštěstí má v hlavičce chip, díky němuž se spojí s jedním nehezkým teenagerem, který čirou náhodou má ve fotrově stodole malé NASA. Tolik k všem sci-fi nápadům. Jakmile se Cameron spojí s policií, dostáváme komorní příběh, který jakoby škrábal pot ze zad tvůrcům Life on Mars jen o čtyřicet let později, tedy dnes. Cameron je sice docela sympatická lovkyně perel, ale (zdá se to asi jenom mně) ona se snad každou chvíli asi rozbrečí(!) No, já nevím. Radši jsem v euforickém hodnocení zdrženlivější. Lepší dvě. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

(1. sezóna - 75 %, 2. sezóna - 65 %, 3. sezóna - 60 %). Dám lepší 3 hvězdy. Je to dobrý sci-fi seriál, který má několik geniálních dílů, ale bohužel i dost zbytečné omáčky okolo. Po třetí sérii - týbrďó, to je zamotanější než sluchátka volně pohozená v batohu. Takže moc. Update - ono už to skončilo, no hurá. 3* akorát. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Rachel Nichols je zcela určitě jednou z nejhezčích hereček současnosti, na tom jejím hraní mi tady ale něco prostě nesedí. Jinak celý seriál vypadá krásně, má to skvělý námět, ale příběh se nikam neposunuje a chybí mi tu i jakákoliv oblíbená postava, a tak se bohužel u mě dostáváme do průměru. Momentálně (13.5.13) sleduju 2. řadu a pokud se něco nezmění tak očekávám, že už ji nedosleduji... ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Zakladni nastineny temata jako boj proti korporacionalismu, hledani legitimity terorismu anebo samotnej sci-fi podtext jsou vlastne hrozne fajn. Ale zpracovani, po milionty zamereny hlavne rodinnym smerem, je proste pritroubly a trapne americky. Navic Rachel Nichols je sice rostenka, ale herecky mirne bez pelu - dokud se mraci, jeste dobry, ale cokoli navic je... navic. Koukam dal, ale je ve spolecnosti The Newsroom a Silk je to spis slabsi kus. O neustale pritomnejch logickejch lapsech ani nemluve... ()

Galerie (948)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo vo Vancouveri, kde sa odohráva aj samotný dej. (Greenpeacak)
  • Kniha, kterou Edouard Kagame (Tony Amendola) dostává v den svých narozenin, je historický román z období Velké francouzské revoluce Charlese Dickense "Příběh dvou měst" prvně publikovaném londýnským knižním nakladatelstvím Chapman & Hall v roce 1859. (Conspi)

Reklama

Reklama