Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Ty nebudeš jíst?“ - „Ne, jsem alergický na krevety.“ - „Tak proč sis to objednával?“ - „Nevím, nevěděl jsem, že tam budou krevety.“ - „V krevetovém koktejlu?“ Dennis je možná jednodušší, za to má velké srdce. Je trochu neohrabaný, hodně nesmělý, ale není se co divit, když žije (pravděpodobně) dlouho jen s matkou bez otce a volba „povolání“ kulturisty dává v jeho případě smutný smysl. Něco jako tolerance soukromí (groteskní scény se záchodem a čištěném zubů) či dokonce něco tak troufalého jako je právo na vlastní život v jeho případě neexistuje. Ale pak dostane tip, kde si najít tu správnou dívku…Bavila mě jak část v Thajsku (úsměvně strojové postupy „společnic“), tak i ta po návratu z „Německa“. Přerostlému Dennisovi, který se stále divá jako plyšový medvídek, snad ani nejde nefandit, jeho manipulativní a citově vydírající matka je zas správně nesnesitelná (z jiného úhlu pohledu je však právě ona ta k politování). Starší, krátkometrážní verzi neznám, ale její „celovečerní“ podoba se mi líbila, takže za mě to budou slušné 4*. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem měl jedno veliké, až skoro obrovské dilema. Dívat se na čutálisty a nebo si pustit tento film? Zvolil jsem variantu B a teď už vím, že jsem udělal velmi dobře. Mazel v podání Kima Kolda měří něco kolem dvou metrů a odhadem váží něco kolem 120 kg. Záda má jako přistávací dráhu na letadla, sílu jako býk, jen s tou svoji maličkatou, uřvanou vlastní mámou, s tou si chudák nějak neví rady. Místo soutěže do Německa, o které svojí matičce zalže, odlétá do Thajska, s pevným odhodláním najít si tu vysněnou ženu, která by ho doprovázela životem, což samo o sobě v téhle zemi není žádný problém, jen to chce najít takovou, se kterou by tomuhle dřevorubci, se srdcem na dlani, bylo opravdu dobře. Velmi slušné čtyři hvězdy s přihlédnutím k již zmíněné muskulatuře hlavního hrdiny, hudbě a také k celkovému vyznění snímku, které je velmi přirozené a nenucené. Je to taková variace na podobný severský film Číňan, s poněkud jiným koncem. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ano, najít kulturistu, který není úplné herecké dřevo, je terno. To pak nikdo nepřemýšlí, jak předvídatelně byl vykonstruován scénář, a že by se ten příběh klidně obešel bez výletu do Thajska. Ale nečím svůj vlastní kraťas autor natáhnout musel, když ho chtěl dostat do kin. Psychologické drama patologického vztahu matka-syn není nijak vyhrocené a Thajsko tu funguje pouze jako kulisa plná klišé. Výsledek není špatný, ale také nijak zvlášť povedený. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Takový velký mazlík pod vlivem takové malinké a drobné maminky, která mě během filmu tolikrát naštvala, že jsem ráda, že si takový velký kluk konečně uvědomil, čím chce být, až bude velký. Spokojeným partnerem bez dohledu své hysterické a praštěné citové vydíračky. Ten příběh si mne pěkně omotal kolem prstu a tak rychle to uteklo.. Moc pěkná podívaná na svalouše lovícího Asiatky.. Nebo spíš loveného..? :) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celovečerní verze, krátkometrážního "Dennise", kde se nesmělý, 40-letý panic, žijící se svou matkou a vášní v kulturistice, rozhodne vydat do Thajska, odkud si přes nepřízeň matky, přiveze nevěstu a možná i najde odvahu se osamostatnit. Kold je fantastickej a jeho výraz raněného štěněte nasazený na tělo dvoumetrového chodícího tanku, je nezapomenutelný. Nevím, jestli mu po tomhle uvěřím padoucha v nejnovějším díle "Rychle a zběsile". ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama