Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 6
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 6

Recenze (705)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Na to, jak moc jsem se těšil a předpokládal, že první sérii slupnu jako malinu za pár dní, mě to teda zrovna dvakrát moc nechytlo. Zasekl jsem se v půlce a už ani moc nemám náladu na to koukat dál. Big up za dámský obsazení, ta právnička i Arrowova ségra jsou neskutečný kočky, stejně jako Steelova sekretářka nebo Bertinelliová. Ale jak říkám, moc už mě to nebaví, je to na jedno brdo a ještě je to navíc dlouhý jak debil. Na začátku každýho dílu se jukne do zápisníku, vybere si jednoho padoucha ze seznamu, pak se za nim půlku dílu honí, mezitím tam je střih na pár scén z ostrova, pak nějaký románky s jeho bejvalkou, na konci ho sejme a díky čau, další díl to samý. Velké zklamání a jen těžko dávám do kupy ty tři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 19 dílech: Výtečná oddychovka, která jde navíc příběhově překvapivě čím dál více nahoru. U Stephena Amella sice chvilku trvá, než mu jeho Oliver Queen správně sedne a přemýšlení se u tohoto seriálu také zrovna nevyplatí. Jinak ale tvůrci zatím nabízí slušnou jízdu z hodně solidní akcí a čím dál lepšími postavami, u kterého se výborně odreagujete. Jen by to už konečně chtělo nějakého pořádného záporáka, aby se náš moderní Robin Hood pořádně zapotil. ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Je to strašně, ale opravdu strašně blbé a místy k uzoufání nudné. Na druhé straně - všechno mimo to funguje na jedničku, od herců po akci. I když se k tomu zezačátku seriál nehlásí, začne být časem zcela evidentní, že se nachází v komiksové rovině (včetně spousty komiksových klišé) a proto je tak snadné spoustu věcí odpustit. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smallville mi nikdy nepřišel dostatečně cool na to, abych se mu věnovala, ale zpětně není špatné si srovnat různé postavy z DC v téhle seriálové verzi. Protože Arrow pokračuje v daném tónu a na místo slibované Amazon se jeho spin-offem stává Flash. Nad všechna očekávání seriál dostal celých 8 sérií a nastěhovala se sem celá řádka bývalých herců ze Spartaca, takže se z toho vlastně stal takový akceptovatelný popcorn. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Příběhy Olivera Queena mě celkem bavily, i kdy originality moc nepobraly. Queen totiž Batmanovsky vyráží chránit město, Robinsonovsky vzpomíná na svůj "lukrativní" pobyt na ostrově, Montechristovsky se mstí všem vinným a nosí přitom na sobě oblíbený sherwoodoský outfit. Abych však jen nehaněl, tak i z neoriginálních ingrediencí lze sestavit poživatelný pokrm a mě dost chutnaly Oliverovy útěky vlastní ochrance, používané šípy s diktafonem či úžasně naivně optimistické koncovky. ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (86)

  • Místo, kde se natáčely exteriéry sídla rodiny Queenů, posloužilo i jako sídlo Luthorových ze seriálu Smallville (od r. 2001) a rovněž jako sídlo školy Charlese Xaviera (Patrick Stewart) ve filmové sérii X-Men (od r. 2000). (jh666)
  • Hlavní záporáčka téhle série Emiko Queen (Sea Shimooka) se poprvé objevila v čísle 18 komiksu „Green Arrow (vol. 5)“ v březnu 2013. (JG9)
  • V seriálu zazní hned několikrát zmínka o městě Coast City. To v komiksovém světě představuje domov Hala Jordana (Green Lanterna). (Conspi)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama