Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už celé generácie detí v mestečku Summerset počúvajú pred spaním príbeh o zlej čarodejnici zvanej Wicked, ktorá žila v neďalekom lese a živila sa deťmi, čo jej zabezpečovala večnú mladosť. Pre dnešnú generáciu mladých ľudí je to už len folklór. Blíži sa Halloween a osemnásťročný Zach sa spolu so svojimi priateľmi rozhodol vydať do lesa a vypátrať dom, v ktorom vraj tá čarodejnica bývala. Čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že na každej legende je minimálne zrnko pravdy. Bosorka sa totiž vrátila a detičky má stále zo všetkého najradšej... (beso74)

(více)

Recenze (63)

lillien 

všechny recenze uživatele

Se slzou v oku jsem zavzpomínala na čarodějnici z Blair witch, kterou nikdo neviděl a ve filmu po sobě prakticky jen trousí roztomilé suvenýry, ovšem všichni jsme se z toho posrali. Tady se nám čarodějnice po zdlouhavé úvodní omáčce nakonec přeci jen zjeví a je vidět, že si na ní zase kreativní počítačmeni a maskéři zařádili, každopádně to je asi tak všechno, co tenhle film drží těsně nad záchodovou mísou. Čarodějnice poslušně celou dobu blábolí, loví nemožné parchanty, kteří jsou do jednoho totálně herecky marní a to tak, že bych je neobsadila ani do dvousekundové reklamy, kde by jediným jejich úkolem bylo utrhnout toaletní papír. A tím vlastně pohřbí celou atmosféru, z akčního hororu se stává trapná parodie a přehlídka hereckého netalentu. Celou třetinu filmu jsem tím pádem měla čas přemýšlet, co mělo znamenat, když čarodějnice narvala uvězněným parchantům do huby jabko. Byl to snad nějaký komediální prvek? Mělo to nějaký hlubší magický význam? A proč kurva ani jeden to jabko místo toho huhlání a kulení očí prostě nerozkousl ? Přiznám se, že jsem to zkoušela se třemi velikostmi a vždycky mi to šlo. Asi jsem nebyla dost vyděšená.. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Máme několik legend. Třeba Candymana, Bloody Marry a teď i Zlou. Všichni tito bubáci jsou naprosto neškodní pokud je nikdo neotravuje, jenže člověk je tvor tupý a tak se vždy najde blb co buď bude před zrcadlem opakovat jméno bubáka a nebo bude házet šutry na barák čarodějnice a doufat, že rozbije okno. Pak bude děsně řvát a brečet proč ho chce dotyčná čarodějnice zabít. Já nejsem čarodějnice, ale někdo mi hodit šutr do okna tak po něm skočím taky, takže jí plně chápu, že vyvádí. Hned začátek se mi líbil, miluju tyhle úvodní titulky prokládané novinovejma článkama a depresivní hudbou. Herci mi nevadili. Měli hrát vystrašené puberťáky a to zvládli na jedničku.Bohužel velkým kamenem úrazu je čarodějnice...Její maska vypadá směšně takže bát se opravdu nebudete a i když se snaží a například pár lidí rozemele v megamlýnku na maso tak je to zpracované takovým způsobem, že to s Váma neudělá vůbec nic. Kladem ale je, že čím víc lidí sežere tím hezčí se stává a nakonec koukáme na sexy zrzku a můžeme doufat že bude mít pletky s tou drobnou blonckou a hot černovláskou. Bohužel ale čarodějnice lesba není takže tu máme film beze strachu, napětí a erotiky. Horor pro desetileté, ale jako pohádka to bylo dobrý a mrkl jsem na to rád. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takovej menší sranec noo. Poslední dobou jsou 4/5 hororů naprosto vtipný až skoro trapný tou logikou. Ať už od pohybování čarodějnice, stylu věznění až po úplnej závěr, kdy se nic jinýho čekat nedalo. Sem tam nějaká oběť, takže to takový happy nebylo. Jedinej komu se tam dalo fandit byla ta sexy brunetka, jaký štěstí, že ta se z toho dostala. Tyhle druhy nízkorozpočtový se mohly uplatnit před několika desítkama let, ale ne teď... ()

iolaos odpad!

všechny recenze uživatele

Už asi v polovině mi bylo zle. Zprasený kříženec žánrů teenage fantasy a pochybných rodinných melodramat, kterými maminky na mateřské (nebo řekněte kdo jiný by se na to díval) zásobuje stanice Home Box Office 2 v dopoledních hodinách pracovního týdne. Čarodejnice jak z maškarní vesnické "shot down the witch" party s výrazem debila a nevyzpytatelnou rofl mimikou vraždí prostinkým grapem za obličej ...a jinéé pi****** protkané digitálním šajzem, který ve své době zvládaly už 486ky... holy crap, tohle je fakt gól ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Laciný horor o lesní čarodějnici těžící z tajemné legendy. Stačí jí jen šutrákem vysklít okno a ona si pro vandala přijde. Les, tajemno a magická postava - to zní lákavě. Ve skutečnosti je les nasnímán mizerně, cudná nahota raději z velké dálky, aby ani ňadro vidět pořádně nebylo, a gore? Rozervané hrdlo navnadí, hák na maso zklame a mlýnek na maso byl trestuhodně nevyužit. U levných hororů mám raději poctivé mechanické efekty a masky, než odporný digitál. Čarodějnice v pytli od brambor rovněž hraje desátou ligu o jejím doupěti nemluvě. Ankh v pentagramu? Prosím? Tvůrci se buď zbláznili, nebo netuší. Kladná a sympatická postava jakoby neexistovala, což nevadí, pokud mají všechny zařvat, jenže to se bohužel nestalo. Přesto dám dvě hvězdy za snahu vytvořit alespoň u pár scének napětí. Doporučit však lze jen zoufalcům, kteří nemají nic lepšího po ruce. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Když Zach (Justin Deeley) se svým bratrem (Devon Werkheiser) vyráží ve sklepě dveře, jsou dveře jednokřídlé a bílé. Když je ale vyrazí, jsou dvojkřídlé, hnědé a na místě, kde bylo zábradlí, je nyní kamenná zeď. Taktéž je vidět člen štábu. (Litsarch)

Reklama

Reklama