Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

choze 

všechny recenze uživatele

Nehorázný akční masakr. A to doslova. Intenzivní, nápaditá, efektně natočená, ultrabrutální a ultrakrvavá řezničina, která by potřebovala přitlačit na scénář. Ten se snaží o wooovský příběh o kamarádech-gangsterech postavených proti sobě a po otravném rozjezdu to na mě i chvíli fungovalo - při přepadení kladných postav v bytě. Tam se z nich rázem stali sympaťáci a fandil jsem jim, tím spíš, že bylo jasné, že to s nimi nedopadne dobře. Bohužel, snaha o silné drama pak vyzní do ztracena, ale aspoň to není úplné dějové a emocionální vakuum mezi akčními scénami. Po akční stránce je to pak nářez jako hovado s opravdu vysokým "typičo efektem". Palba. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slušná dvouhodinová přehlídka ultra brutálního násilí a zabití na tisíc a jeden způsob to jo, ale víc ani náhodou. Pravda pořád se tu někdo z někým masakruje, ale tak nějak mi tu chybí důvod celého toho masakru. Pravda na začátku se režisér snaží rozehrát něco jako příběh, ale to bolestně nefunguje a tak zhruba po půlhodině dojde k rezignaci na jakýkoliv děj a až do konce se každý snaží zabít každého. Gore je sice fajn, ale po chvíli se omrzí. Navíc se člověk musí usmívat nad nesmrtelností všech aktérů bitek. Nejvíc mě pobavilo když v tom dívčím trojboji frajerka zjistí, že má téměř odpadlej prst tak ho bez mrknutí oka odřízne a bojuje dál a to je ještě slabota bojovat se dá i s nožem v břiše dokonce i s podříznutým krkem. No proč se v tom dál pitvat nenudil jsem se, ale asi už jsem moc starej a mám něco nakoukáno a z tohohle si na prdel fakt nesednu.50% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Téměř nicotný děj mě osobně nevadí, naopak tento přístup uvítám raději, než některé jiné zoufalé pokusy o příběh, které diváka spíše uráží a/nebo nudí. Postavy zdejšího filmu relativně mají charisma, řada scén má i určitý emocionální náboj, takže podklad k akční části je uspokojivý. Bohužel ne každý bojový film se může rovnat s Raidem 2, Iko Uwais a jeho parta sice dokáže vytáhnout pár nových es z rukávu, ale sem tam udeří do oka nějaká drobná nerealističnost, která např. ve zmiňovaném Raid vidět nebyla. 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Indonésani do toho zase jednou šlápli a pořádně zvostra. Iko Uwais tentokráte trošku v pozadí a místo něj dostal více prostoru Joe Taslim. Rvačky jsou neuvěřitelně nereálné. A pokud si ještě zhruba říkáte co to všechno dokáží postavy ustát, aby nepadly na zem, není to vůbec nic oproti finálnímu zúčtování. Tahle záležitost je oproti Raidu hodně gore a slabším povahám se může občas udělat špatně. Masakr motorovou pilou je proti tomuhle procházka růžovou zahradou. Příběh je možná slabší, ale pořád o něco lepší než kdysi v Ong Bakovi kde stačilo hlavnímu hrdinovi že hledá svého slona. Rubanice jako blázen, která kvalit Raidu nedosahuje ani náhodou, ale 70% je slušných. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Brutální splatterovská vykosťovačka, kde je jen tak aby se neřeklo naroubovaný nějaký příběh o tom, jak zabiják na poslední chvíli přehodnotí životní priority a nezastřelí malou holčičku, načež zabije desítky panďuláků aby ji ochránil. Bojovka je to působivá, neochuzená o tradičně nesmírně říznou asijskou akci plnou neuvěřitelných kaskadérských kousků. Narozdíl ale od Raidu 2, kterému se tak moc chce podobat, nemá patřičnou epickou šíři děje a ani vytříbenou obrazovou estetiku. Zůstává jen podobná mlátička, která je dějově chudší, za to zatraceně stylová a konečně dostává Julia Estelle více prostoru. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)
  • Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá. (CjKukis)

Reklama

Reklama