Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"There is no way out of this" - Komentář píšu čtyři roky po prvním zhlédnutí (v průběhu času viděno desetkrát). The Night Comes for Us je pro mne absolutní vrchol akční kinematografie. V průběhu celého filmu si nemůžete ani na chvilku oddechnout a jenom vám chodí do hlavy myšlenka "prosím, ať tenhle snímek trvá věčně". Dech-beroucí choreografie všech postav. Ito je jednoznačně nejvíc badass hlavní postava, co jsem kdy viděl, leč jeho emotivní stránka charakteru mne ke konci malinko dohnala k slzám, a to je dobře!. Na můj vkus snímku nechybí absolutně nic, naopak mne mrzí, že pár scén bylo vystřižených (naštěstí jsou dostupné na YouTube) - Odkaz: Operátorka v obchodě - Konverzace mezi Bobbym a malou   Pamatuju si, když jsem před zhruba deseti lety viděl první The Raid a těšil se na The Raid 2, kterej bude rozvinutější a nikdy mne nenapadlo, že by mohlo přijít ještě něco o mnohem více nadupanějšího, co se týče akce (The Night Comes For Us je takovej mix těchto dvou dohromady s o chloupek lepšími gore elementy). Mít možnost na to jít do kina, jdu minimálně čtyřikrát po sobě. Závěrečný fight mezi Joe Taslimem a Iko Uwaisem nikdy nedostanu z hlavy, parádní řežba! ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

No do prdele, tak tohle je těžkej masakr !!! Totální a opravdu nekompromisní jízda, hektolitry krve, usekaný údy, probodaný těla, zlámaný ruce, ustřelený hlavy...kde se na detailech vůbec nešetří. Choreografie soubojů i přestřelek a celkový ,,real look" , vše je zde naprosto bez chyby ! Dvě hodiny maximální řežby, která je naprostým pornem pro milovníky tohoto žánru !!! Indonésie porodila další mega kousek a také další důkaz, že jsou momentálně jasnou a bezkonkurenční špičkou v oboru ! 5* s hubou dokořán :) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Masokombinát Jakarta, aneb vřeštící chlapci a děvčata s bodno-sečnými zbraněmi jdou na porážku a rozhodně z toho nejsou tak vyděšení, že by se v nich krve nedořezal.. Dopad zoufalé snahy vyprávět nějaký příběh mezi zuřivým porcováním lze přirovnat ke chvíli, kdy malé dítě čeká na to, až mu vymění baterky v ovladači od autodráhy. Otázkou je, jak ho bude to ježdění krvavým autíčkem dokola dlouho bavit.. Významnější přiblížení k estetice Garetha Evanse bohužel přišlo až při finálním souboji a právě na jeho počest jsem složil krátkou tematickou báseň: „Ito bude bit jak žito, Uwais bude křičet auvajs. Oddají se chlapci tanci, hemofilik nemá šanci...“ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film vypadá na oko strašně kvalitně a dobře, jinak je to asi tak všechno, co se mi na týhle nohárně zalíbilo. Strašně jsem se na to těšil, ale nakonec z toho vylezl takovej bezduchej kmitočet. Film spolehá nejspíš jen a jen na akci, což by mi nevadilo, kdyby mi nepřišla nezáživná a na Taslima a Uwaise (které mám hodně rád) mi přišla až někdy docela taková... utahaná, pomalá? (možná špatnej střih) Zkrátka mě nezaujala ani akce a ani děj. Co se týče hudby, někdy mi přišla fakt dobrá a někdy mi tam třeba vůbec nesedla. Možná jsem se zas těšil až moc. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný festival násilí, usekaných končetin a všemožných děr v těle. Pro někoho to bude srdcovka, protože krev všude kolem prostě může, jiní tak řídkou dějovou omáčku nesnesou. Ono té tvůrčí stagnace je opravdu krapet moc, prostě se jen řežeme a to prakticky bez přestání. Režisér Timo Tjahjanto předkládá svět plný mafiánů, kteří jsou nelítostní, že to klidně naperou do ubohé dívenky. Čistič Ito se ale najednou zasekne a dítko před jistou smrtí zachrání. A zadělá si tím na problémy. Divák se dočká první řežby, která je zatraceně intenzivní, ovšem záhy na něj čeká další, a ta je ještě o level drsnější, pak přijde další.. znáte to. Samozřejmě se i střílí, ale většina problémů se řeší mačetami, trubkami nebo holýma rukama. A je to extrémně brutální. Každý druhý mord ukáže nějakou tepnu nebo rozškubne kus obličeje. Boje jsou nápadité, přesto se jisté monotónnosti neubráníme, protože prostě protivníků neubývá. A krev stříká. Vše završí závěrečný vyčerpávající duel, kdy jdou Joe Taslim a Iko Uwais na dřeň. Tvůrci měli šťastnou castingovou ruku, „klaďasi“ i záporáci jsou věrohodní. A že jich padne za vlast. Intenzivní řezničina!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)
  • Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá. (CjKukis)

Reklama

Reklama