Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to přímo přehnaný, sama jsem šrotovací mašina co kosí nepřátelské ťamany po tuctech, ALE přece jen jich zvládnu najednou složit maximálně dvacet tři a přežít umím nejvíc šestnáct kulek a devadesát osm bodno-řezných ran při kterých ztratím maximálně osmnáct litrů krve. Takže tentokrát je film trochu přepálenej a není reálnej jako třeba Zátah. To mě ale nesere, spíš mě srala tupost protivníků, co se řídí heslem "Je nás dvacet, půjdeme po jednom a zblitek bude stát jak banda kokotů při bukkake". Takže být zlých ťamanů o pár stovek na scénu míň, by nevadilo. I tak jsou blitky krásně krvavý, brutální a jelikož jsem občas celkem jednoduchá a stačí mi ke štěstí jen tupá řezničina, tak jsem si vlastně chrochtala blahem a zvlášť ocenila souboj o nejdrsnější lesbu. Iko mi moc jako padouch nepřišel, spíš se snažil kámošům zachránit prdel a když na konci filmu prohlásil, že všechno zkurvil "kladný hrdina" dala jsem mu za pravdu. A když to vezmeme úplně do detailu, tak za všechno může ta holčička, ale když měla táááák roztomilej kukuč tak bych za ní taky zabila pár stovek triád. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Zátah v Indonésii očividně znamenal obrovský přelom. Tenhle snímek se co do krvavosti a masakru své předloze v pohodě vyrovná, samozřejmě musíme odpustit veškerá žánrová klišé, nicméně příběhově to taková sláva nebyla. Na druhou stranu, co čekat od filmu, který je primárně uzpůsobený jako dvouhodinová řežba, že ano? 85% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

The Night Comes for Us nebezpečně dýchá na záda svému rivalovi patřícímu do stejného žánru (Raid 1 a Raid 2). A opět se zde objevil Uwais, kterému tentokrát vrazili scénář do ruky a jen vzkázali: "Hraj padoucha". Sice na to nejsem vůbec zvyklý, ale co už. Příběh trochu o ničem, ale tímto aspektem se nemůže chlubit ani Raid a koukejte, jaká klasika se z něho vyklubala. Joea Taslima bych si uměl představit v hollywoodském bijáku, má fakticky talent. Když přejdeme do kolonky akčních scén, tak mohu jen říct FANTASTICKÁ práce. Vážně. V momentech mi až padala na zem mandibula (ehm, tedy dolní čelist), neboť taková choreografie se moc často nevidí. A ty gore scény, WOW, jednoduše WOW. Krví se nešetřilo, každé zabití opravdu brutální. Za highlight scénu nepovažuji ani tak závěrečnou bitku Taslim vs Uwais, nýbrž ale ultimátní souboj Julie Estelle proti dvěma ženským nájemným zabijákům. Skvělá kamera, velice rychle, ale přehledně zpracovaná samotná bitka, parádní práce s barvami. Ani Tarantino se v Kill Bill nedostal na tak vysokou hranici kvality. Konec překvapil, asi bych nečekal druhý díl, ale na druhou stranu je pravda, že s Julie Estelle v hlavní roli by to asi šlo. Časem možná zvážím i hodnocení nejvyšší, tady vidím potenciál na kultovní záležitost. Za mě dávám 84 % ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud ti vadí, že jsou zdejší postavy nesmrtelný, představ si, že to jsou všichni Marťani nebo univerzální vojáci. Mně to takhle pomohlo. Protože osobně vážně nepamatuju, že bych viděl někdy krvavější akčňák, v němž se odstřelí, odsekne, vyřízne nebo přelomí každá myslitelná část lidskýho těla. Touhle nespoutanou brutalitou bych snímek nezařadil k oběma Zátahům, nýbrž rovnou k splatter/gore hororům typu Braindead. A něco mi říká, že nebudu daleko od pravdy. Špína, hnus a krev - nic pro milovníky uhlazenýho Johna Wicka. Tjahjanto je totiž především řezník a teprve pak až režisér. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

No,řežba je to užasná,to jako jo.Tyhle krvavý jatka ted´ po uťáplejch tvůrcích z hong-kongu a číny přebíraj tyhle země.Je to sice chvílema až přepálený,ale koukat se na to dá.Jenom tenhle film má problém se scénářem,protože když točíte takovejhle film,musíte vyzbrojit hrdiny alespoń sebemenší motivací k tomu ,co na plátně dělaj.a hlavně divák musí cítit s nima,prostě emoce,emoce.No,a tady je problém filmu,moc sem teda tohle necejtil,je to dost chladný.Takže řežba za pět,ale příběh za jedna.60%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)
  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)

Reklama

Reklama