Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Intenzivní dvouhodinový masakr, který nedá téměř vydechnout. Neskutečně brutální, jednotlivé akční scény jsou někdy skoro až únavné a využívají při choreografii úplně všechny způsoby, jak a pomocí čeho mrzačit.  Plusem je určitě taky obstojný a slušně odvyprávěný příběh (což je možná ten nejdůležitější pozitivní rozdíl oproti Headshot) s cool postavami (všechny zdejší holky, ale zvlášť Julie!). Konec mi úplně nesedl snahou o nějakou symboliku a snad i dvojznačnost, o logice posledních pár scén nemluvě. Střih a kamera taky sem tam působí hůře, znovu se objevují i zbytečné slow-motion a někde to působí zase uměle. Nicméně ve všem jde vidět oproti Headshot viditelný pokrok. Gareth Evans to ale samozřejmě stále není a pochybuji, že někdy bude. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle jako náhradu za Raid 3 beru všemi deseti !!! Tohle snad bylo ještě víc brutálnější než předešlé dva díly The Raid. Ultra akční, ultra krvavá, brutální podívaná, která půjde hodně, hodně těžko překonat. Iko Uwais je pro mě Indonéský Jason Statham, ale hodně v brutálním kabátku a jsem rád, že se dostává do povědomí víc a víc (Mile 22). Takovouhle porci brutality, bych si přál vidět opět v nějakým Hororu. Šílená řežba ! Jasná pětka. (156. hodnocení) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Indonésani do toho zase jednou šlápli a pořádně zvostra. Iko Uwais tentokráte trošku v pozadí a místo něj dostal více prostoru Joe Taslim. Rvačky jsou neuvěřitelně nereálné. A pokud si ještě zhruba říkáte co to všechno dokáží postavy ustát, aby nepadly na zem, není to vůbec nic oproti finálnímu zúčtování. Tahle záležitost je oproti Raidu hodně gore a slabším povahám se může občas udělat špatně. Masakr motorovou pilou je proti tomuhle procházka růžovou zahradou. Příběh je možná slabší, ale pořád o něco lepší než kdysi v Ong Bakovi kde stačilo hlavnímu hrdinovi že hledá svého slona. Rubanice jako blázen, která kvalit Raidu nedosahuje ani náhodou, ale 70% je slušných. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Tohle není plážová idylka z Bali, ale pořádně krvavá řezničina z Jakarty. Kdo má rád tento typ asijských brutálních mlátiček bude spokojen. Děj je tu klasicky ne moc smysluplný, jen jako mimochodem, aby se neřeklo, ale hlavně jsou to velká jatka se sadisticky vzrušeně zábavnými brutál prvky, při kterých čím víc je hrdina pobodanej, rozřezanej, postřelenej, tím víc má energie do dalšího boje. Povedený akční film, který však skončil těsně před branami pro vyvolené v síni kultovní akce. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebyť podaktorých, absolútne za vlasy pritiahnutých akčných scén, ktoré doslova postrádaju veškerú logiku, mohol sa tento “bitkársky” snímok, minimálne vyrovnať tomu najlepšiemu, aký Indonézia doposiaľ natočila (Serbuan Maut). Toto je masaker od úvodu až do samého konca, kedy jedna krvavá “fight” scéna, strieda tú druhú, a takto stále dookola, až kým nespadne opona. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • První indonéský film produkovaný Netflixem. (MeanWhile)
  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)

Reklama

Reklama