Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (407)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

A čemu se jako Keri celou dobu diví, ona se neviděla v zrcadle? Já vědět, kde bydlí, jsem u nich doma taky každou noc. Strašidelný pasáže s bubákama fungujou skvěle, bohužel jich ale je docela málo a hlavně teda ta příprava na ně je zábavná jak přesezená noha. Natočte druhej díl jenom s Keri Russell a já slibuju, že dám pět hvězdiček jako zálohu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Rodinka z předměstí, dvě děti (bez psa), jeden dům, pár divných úkazů... Jediný rozdíl oproti miriádám dalších podobně nudných hororů je jenom v tom, že místo poltergaistů a jiných duchů má tenhle ufony. Jak originální! Kdyby se tohle kopírování do nekonečna dělo v jakémkoliv jiném žánru, automaticky by byl film hanoben, jenom u hororů to nějak neplatí, je to skoro to samé, jako kdyby se každý rok natočilo deset nepovedených nápodob kmotra, kde by byl hlavní postavou tu Goran z Jugoslávie, tu Ivan z Ruska a tu zase Hazuka z Hokaidó. Tedy v případě, že by je natáčelo pár průmyslových kamer (inspirace Paranormální aktivitou - opět ta originalita). Tenhle film nevyniká vůbec ničím a má minimum povedených scén. Nuda. Nuda. Nuda, když už podobnou atmosféru mimozemských únosů, tak v podobě Akt-X, které jsou o 4.74 parníku lepší a navíc kratší. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film si pokojne plynie, rodinka si žije svoj obyčajný život a hneď prvá ľakačka ma nájde nepripravenú. A vôbec, skoro všetky .. a pritom boli na miestach, kedy sa dali čakať. Na mňa to vaše hororové klišé fungovalo, takže ja som sa bavila tak na slabšiu štvorhviezdu ... idem ja radšej skontrolovať všetky tie čmáranice mojich detí, lebo mám pocit, že mi včera niekto vyžral chladničku. (filmová výzva 2017 - Marky91) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Co furt všichni mají u podobných filmů za problém? Co vlastně čekáte? Skrytou symboliku o smyslu bytí či nebytí? Zbrusu originální nápady? Vždyť už tu VŠECHNO bylo! Co pořád dál vymýšlet, aby člověk nebyl označen za plagiátora, vykradače myšlenek nebo novodobého Eda Wooda? Tohle MĚLO hustou atmosféru a i když originalita chyběla, není třeba to hned poplivat. Ale co, proč se rozčiluji, je to marné, je to marné... ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Když v Aktech X chybí Mulder, Scully, a vlastně i celá FBI, je dost velká šance, že se následování stejné dějové stavby nepovede. Přestože se povinné detaily objeví a I am ready to believe zazní. Rodinka mě bohužel nechala drobet chladným, děj ovšem celkem ušel. Ocenil bych ale, kdyby z toho nedělali crossover Paranormal Activity a odpustili si ty kamery... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles a vo Valencii. (Greenpeacak)
  • Tento film bol pôvodne zamýšľaný ako found footage. (molcan2)
  • Keri Russellovú, ktorá sa zvyčajne nezaujíma o žánrové filmy, zaujal tento projekt, pretože zobrazuje matku bojujúcu za svoju rodinu. (molcan2)

Reklama

Reklama