Reklama

Reklama

Strážci Galaxie

  • USA Guardians of the Galaxy (více)
Trailer 4
USA / Velká Británie, 2014, 116 min

Režie:

James Gunn

Předloha:

Dan Abnett (komiks), Andy Lanning (komiks)

Kamera:

Ben Davis

Hrají:

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close (více)
(další profese)

V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie. (Falcon)

(více)

Diskuze

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Me nejvic mrzi, ze nekolik mych kamaradu tomu dalo jen 3 nebo 4 hvezdy, tri z nich se mi podarilo uargumentovat, dohnat znovu do kina a nasledne dat plny pocet :-D Bohuzel jeste par zabednenych tvrdohlavcu mi zbyva..

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Taky nechápu to hodnocení... Já tomu dál čistých 100%. Je to vtipné, nenudí to, líbi se mi to! Už dlouho jsem se takhle v kině nenasmál a to za poslední 2 roky mám přes 40 lístků z kina.... Celkově bych tu rád videl hodnocení nad 85%.

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

canucks333

To mas tak ked sa niekto odvazi hodnotit film na zaklade prvych 10 minut a potom to vypnut. Tak ako to nedavno jeden nemenovany priznal v diskusii.

na příspěvěk reagoval canucks333

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Jakou písničku myslíš? Tu jak má rozptýlit ronona? Na to bluray to je nedabovane.

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

BackPa

Dabing Star Lorda je hrozny. :) A nadabovanim zaverecnej pesnicky v podani Chrisa aka Petra, ma vylozene nasrali. :D :)

na příspěvěk reagoval Shakers

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

Neviem dabing som nepočul ale učite ho skúsim, originál bol výborný proste tie hlasy sa perfektne doplňovali Saldana a Gillian majú veľmi tké nenapodobiteľné Pace a Cooper detto

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Jak jsem se CZ dabingu hodně bál, tak mi u GotG připadá lepší dabing než originál a to je co říct :D u CZ jsem se nasmál o dost víc :)

na příspěvěk reagoval misterz

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

PS do třetice: Stáhnutý mám IMAX BR-rip 1920x1080px. V kině jsem nebyl na IMAX verzi, jelikož u nás toto nemáme,t akže klasická CZ kino verze :D

Uživatel BackPa smazal svůj příspěvek.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

drax720

a nepleteš si to s trailerovým dabingem, ten je jiný. Furt se mi nechce věřit, že by to někdo předabovával.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

To jako fakt? Do tv ještě chápu, že se to dřív dělalo levnějc, ale na nosiče? Pochybuju.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

kRenzik

ja si nemyslim že by měl bejt jinej dabing, uz vzhledem k tomu jak se na Marvelovky dabeři vybíraj a Marvel si je musí "schválit"... nevim proč by to dělali dvakrát

Související novinky

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

30.03.2021

Natáčení čtvrtého dílu asgardské ságy pod režijním vedením Taiky Waititiho (Thor: Ragnarok, Králíček Jojo) právě v těchto dnech probíhá v Austrálii a už nějaký čas víme, že mimo známých tváří Chrise… (více)

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

10.03.2020

Následující článek obsahuje mírné spoilery ke konci Avengers: Endgame. V posledním filmu s původními členy Avengers se Thor s tváří Chrise Hemswortha na konci vydal do vesmíru v lodi týmu Strážci… (více)

Reklama

Reklama