Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

topi 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Fantomase, u kterého se přímo královsky bavím!! Druhý díl je ještě bláznivější a šílenější, Funes střídá jeden převlek za druhým a profesor Lefebvre se zde objevuje dokonce třikrát!! Tohle je prostě KULT a vždycky, když uvidím komisaře Juvea se třetí rukou, nebo střílícím doutníkem, tak jdu do kolen!! Geniální!! Zlaté krásné francouzské komedie!! ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Jak je ten Fantomas geniální. Přes jedničku odehrávající se v temné Paříži jsme se přehoupli do Říma. I přesto že tenhle díl je z celé série nejvíc bláznivá komedie (právě proto je nejlepší) díky dabingu Miroslava Moravce a skvělému Jeanu Maraisovi opět na nás dýchne z obrazovky to Fanomasovské tajemno které opět vystřídá smích díky ještě skvělejšímu Lousovi v roli komisaře Juvea a jeho pomocníkovi. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování Fantomase. Kvalitativně na stejné úrovni jako první díl a to je vynikající! Opět se můžete těšit na porci srandy! Navíc děj se výborný stejně tak opět výborné herecké výkony. Louis de Funés je ještě lepší než v prvním dílů a dostává více prostoru! Prostě fakt bezva film. Rád se na něj podívám, ikdyž je starý 50 let! Film si určitě těch 5 hvězd zaslouží. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda se moje nálada během sledování prvního dílu a tohoto dílu tak výrazně lišila, ale tento díl mi připadá ve všech směrech lepší. Louis de Funés byl samozřejmě úžasný, konečně byl v roli, kde mohl být 100% využit jeho potenciál. Jeho zbraně neměly chybu. Příběh byl svižný a ve srovnání s jedničkou v něm bylo dokonce několik geniálních scének. Mylène Demongeot nám dozrála do krásy a já ty 4* prostě budu muset dát. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Ja som z filmov o Fantomasovi videl ako prví film práve tento diel. Preto asi ho mám najradšej. Film je založený hlavne na Funesovom herectve, jeho prevlekoch (vo vlaku, konferencia, ples). Nezabudnuteľná je jeho tretia ruka na konferencii, keď tlieska, alebo smŕka do kapesníka. Bravó dabing . 95%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Exteriéry z prostředí sopky Vesuv v Itálii se točily pět dní, ve filmu to dělá pouhé čtyři minuty. (M.B)
  • Na únos profesora Marcharda (Albert Dagnant) z chemickej továrne použil Fantomas (Jean Marais) Citroën Type HY z roku 1962. Do Ríma na vedeckú konferenciu letel lietadlom typu Curtiss-Wright C-46A Commando. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama