Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle díl mi celkově přijde takový vyčpělý. Už jen na začátku, jak sledujeme pár scén z minulých filmů. Nevzbuzuje to nostalgii, ale spíše soucit nad tím, že do toho všichni šli a že se snažili, aby to mělo hlavu a patu a aby to bavilo. Sem tam to sranda je, sem tam není. Hodně průměrný díl. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po maximálním nářezu, ve kterém se náš oblíbený hyperaktivní četník Ludovic Cruchot oženil, je tady ještě jedna výborná podívaná, která je svou kvalitou zhruba na úrovni prvních dvou dílů. Deaktivace atomové bomby, patří možná k mojí nejoblíbenější scéně z celé série. Precizní povolování každého šroubku, vystřídá neřízené Cruchotovo běsnění, když zahlédne svou ženu s jiným mužem. Tohle mě pokaždé rozesměje, stejně jako výslech puberťáků a Gerber zaseklý v mřížích okna. Pořád dobrá zábava z krásného prostředí Saint Tropez a poslední nadprůměrný snímek série. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Čtverka hraje hodně na nostalgickou notu. Četníci jsou v důchodu, Cruchotovi je doma smutno a vzpomíná na staré časy, nebo se baví konflikty se služebnictvem. Ale jen do té doby, než dá starou partu dohromady, aby se pokusili vrátit paměť Fugasovi, vyhli se mladým nástupcům a nakonec zachránili město před jadernou bombou. Přes nostalgický začátek je kadence hlášek a scének smrtící a některé jsou nezapomenutelné - dům plný pastí, měnící se obrázek Josefy, Cruchot lákající ovce, nebo naprosto úžasné zvládnutí dopravní zácpy. Opět nechybí jeptiška, jejíž postava je trochu rozvedená a finále s živoucí a zlomyslnou bombou nemá chybu. Škoda že chybí Nicole (tvůrci aspoň zmínili její svatbu) a je to naposledy, kdy je tu Fugas. A jedna geniální hláška z mého dětství - "to je ale bomba" "buďte slušný" :-) ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Respektuji svůj bezesporu vytříbený dětský vkus a tak ho nebudu shazovat nízkým hodnocením této žabožroutí komedie, ale zároveň nezbývá než přiznat, že humor spočívající v pitvoření, rozrušeném křiku a mávání rukama už mě nějakou tu dekádu (až dvě) míjí obloukem natolik širokým, aby se podobná dílka dostávala před můj kalný zrak pouhou nešťastnou náhodou. 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Mikrobus, ve kterém četníci opouštějí stanici je Renault Alouette 800 z roku 1969. Cruchotovo (Louis de Funès) auto je Peugeot 504 z roku 1970, hippies auto je Ford V8 De Luxe z roku 1937 a auto matky představené (France Rumilly) je Citroën 2CV 4 z roku 1970. (frolish01)
  • Louis de Funès v každom zo svojich filmov neustále navrhoval a vymýšľal množstvo gagov. Scénu, kde Cruchot a Gerber (Michel Galabru) zneškodnili bombu na konci filmu, si vymyslel úplne sám. (Arsenal83)
  • Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) koukají dalekohledem na pláž a vidí tam své manželky s cizími muži. Přestože jsou z toho oba rozrušeni, myslí si, že jsou to jen halucinace (nakonec nebyly). Stejný případ se stal Cruchotovi ve filmu Četník v New Yorku (1965), kde několikrát zahlédl svou dceru Nicole (Geneviève Grad) a výsledkem také nakonec byla úvaha, že jsou to jen pouhé představy... přestože také nebyly. (SONY_)

Reklama

Reklama