Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý četník prý už patří do starého železa - už je ve výslužbě! Ale to byl omyl, který Cruchot, Gerber a jeho banda rázně vyvrátí. Nejdříve se s tím snaží smířit, ale penze nikoho moc nebaví. A to se má Cruchot jako v ráji. Ve své pevnosti chytá pytláky, zloděje i staré kamarády. Příběh se rozvíjí, když starý kamarád Fugas ztrácí paměť a naši hrdinové se s ním vypraví ji opět najít. No nebyli by to oni, kdyby se zase nezapletli do něčeho velkého. Takže přes drogové doupě, klášter, prachárnu až po honění nukleární střely. Tak jako v předchozích díle ani v tomto se nebudete nudit. Doporučuji všem se smyslem pro dobrý humor. A jak už se u četníků stává tradicí, hodnotím opět pěti hvězdičkami. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Hnusné vaření z vody - režisér vzal předchozí tři filmy, vystříhal z nich některé dobré scény a slepil dohromady. Části mezi nimi vyplnil vatou, kde ty scény četníci jakoby sledují na promítačce. Debilní vykrádačka. Stejný osud potkal i filmy s Růžovým panterem. Také se mi tímhle filmem definitivně zprotivil Michel Galabru. Jeho herecký výkon, hlavně v druhé půlce filmu, je tak tragický, že by zasloužil Zlatou malinu, pokud by v té době existovala. ()

Reklama

bloom 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem asi nejlepší díl. Genéviéve Gradová tu už vůbec nestraší a nezdržuje a navíc tu ještě máme původní a nejlepší sestavu. Dále sluha madame Cruchotové ("I am very sorry, sir."), opět Dominique Davray ("Co jste to říkal?") a Paul Préboist, jehož verzi Červené Karkulky mohu posluchat znovu a znovu. Větší prostor dostávají i ostatní četníci, kromě Cruchota a Gerbéra. U Jeana Lefébvra to ani tak nepřekvapí, dvojice Grosso-Modo má ovšem celkem dobré dialogy ("Proč zrovna my?" "Z protekce.") a modlitba Christiana Marina s Michelem Galabrum je taky povedeným komickým číslem. Tady možná měla celá série skončit... ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejhorší Četník. Překombinovaný děj založený na ztrátě paměti jednoho z nich, divácky laciné odkazy k předchozím dílům. Zjevná inspirace moderními trendy pak vyústila v pro mě naprosto trapné scény v drogovém doupěti, stejně tak málo uvěřitelná je pozdější dějová linka s příšernými dětmi. Ano, vtipný je začátek se zoufale se nudícím Cruchotem, své kouzlo má i závěrečná destrukce atomové bomby za pomoci kleštiček na šneky. Jinak ale tenhle film nemusím. Bod navíc ale za hudbu. Hudba ve francouzských filmech je obecně velkým plusem. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Filmy o četnících mám moc ráda a i když se mi minule a předminule zdálo, ža úroveň kvality trochu klesá, tak Četník ve výslužbě to alespoň u mě zase vyvrátil, protože tenhle díl se mi líbil více, zdál se mi vtipnější a ani mi nijak nevadilo, že se jedná o film s pořadovým číslem 4. K výkonu Luise de Funése a dabingu se ani vyjadřovat nebudu, opět skvělé, bez debat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Napriek negatívnym recenziám mal film celkovo 4,8 milióna návštevníkov v kinách, čo je menej ako u predošlých častí, ale stále veľmi obstojný výsledok. (Arsenal83)
  • Když sluha vede Cruchota (Louis de Funès) na koni a vypráví pohádku, jdou stále od zámku směrem k bráně. V následujícím záběru se ocitnou přímo vedle vchodu do zámku. (frolish01)
  • Filmovanie prebiehalo v Saint Tropez a na Francúzskej riviére v okolí Cap Taillat. (dyfur)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno