Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak pravdou je, že jde skutečně asi o nejslabší díl, ale i tentokrát nám četníci nabídnou několik velice povedených scén a hlášek. Ani se nedivím, že Cruchota, nebavil takový život, když si nemohl dát ani jednu pokutečku a adrenalin mu zvedla snad jen hrst soli v prd…Každopádně část s nudisty a následný hippies mejdlo nemá prostě chybu. Takže i navzdory místní neoblíbenosti, já se bavil a proto dám v klidu průměrné hodnocení. 50%. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý četník prý už patří do starého železa - už je ve výslužbě! Ale to byl omyl, který Cruchot, Gerber a jeho banda rázně vyvrátí. Nejdříve se s tím snaží smířit, ale penze nikoho moc nebaví. A to se má Cruchot jako v ráji. Ve své pevnosti chytá pytláky, zloděje i staré kamarády. Příběh se rozvíjí, když starý kamarád Fugas ztrácí paměť a naši hrdinové se s ním vypraví ji opět najít. No nebyli by to oni, kdyby se zase nezapletli do něčeho velkého. Takže přes drogové doupě, klášter, prachárnu až po honění nukleární střely. Tak jako v předchozích díle ani v tomto se nebudete nudit. Doporučuji všem se smyslem pro dobrý humor. A jak už se u četníků stává tradicí, hodnotím opět pěti hvězdičkami. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

„Já jsem Ludva.“ Obávala jsem se pachu zatuchliny ze sepraného tématu, ale nakonec mě novopečení četničtí důchodci bavili víc, než když se později honili za emzáky a lítajícím nádobím. Snad proto, že tenhle díl na rozdíl od ostatních neznám nazpaměť i pozpátku. Čerstvě penzionovaného Cruchota blahobytný život na blahobytném sídle s blahobytnou zahradou a spoustou dalšího blahobytu k smrti nudí, a to i přes společnost milované blahobytné manželky Joséphy („Přišel pan farář.“ „Ten mě taky nenávidí!“). Není tedy divu, že při první příležitosti se spolufrustrovanými kolegy opráší uniformu a vyrazí ukázat St. Tropez, zač je toho polda. Nechybí sestřičky, nudisti, manželky, bolestín Fougasse, a navrch Jean Girault přihodil hippíky a bombu :). Že je toho moc? Asi jo, ale u Četníka by člověk rád spolkl, i kdyby se všichni převlíkli za žirafy a vyrazili na taneční porcelánovou party se zdrátovanými slony. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Totéž platí o Vinnetouovi, a mohli bychom jmenovat spousty dalších sérií. Zkrátka čeho je moc, toho je příliš. Četníci měli být ukončeni u Četníkovy svatby, ale producenti chtěli, jak už to tak bývá, vytřískat ze slávy co nejvíc. V tomto filmu bohužel chybí špetka kvalitního humoru. Opravdu není moc pasáží, kde bych se zasmál. Celý díl je spíše přehlídka nudy a nezáživnosti. Scéna v drogovém doupěti s hipisáky je jedna ze silných výjimek, ale celý film nemůže zachránit. Dal bych dvě hvězdy, ale vzhledem k několika opravdu úsměvným scénám a opět skvělému Louis de Funèsovi, například jeho kreace při žádost kněze o sbírku byly ukázkou jeho mistrného umění, dávám nakonec tři hvězdy. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další omyl z četnické série, který natočil (jak jinak) Jean Girault. Jedná se o zřejmě nejhorší díl, protože pramálo funguje, navíc se sem postupně začínají vkrádat i trapné scény, ty si teda první díl nezasloužil. Oblíbenost této série byla i přes nepříliš vydařené pokračování nadále vysoká, a tak tvůrci přicházely se stále novými díly. Problém je, že nepřicházeli se stále novými nápady a je jasné, že všechno se jednou okouká. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)
  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama