Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Ponechme stranou jistou dějovou nevyváženost, jednotlivé situace jsou spojovány někdy dost násilně, ale hodnotím pěti hvězdičkami už proto, že si dobře vzpomínám, jak jsem se v pubertě chechtal při závěrečné honbě a zneškodnění atomové hlavice, pozadu nezůstává ani divoká jízda s jeptiškami a ovšem scéna s hippies, trošku slabší se mi s odstupem času jeví groteska se zabezpečovacím systémem. Mám-li však porovnat v rámci všech šesti dílů, je tohle spolu s prvním dílem ten nejlepší. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Filmy o četnících mám moc ráda a i když se mi minule a předminule zdálo, ža úroveň kvality trochu klesá, tak Četník ve výslužbě to alespoň u mě zase vyvrátil, protože tenhle díl se mi líbil více, zdál se mi vtipnější a ani mi nijak nevadilo, že se jedná o film s pořadovým číslem 4. K výkonu Luise de Funése a dabingu se ani vyjadřovat nebudu, opět skvělé, bez debat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak pravdou je, že jde skutečně asi o nejslabší díl, ale i tentokrát nám četníci nabídnou několik velice povedených scén a hlášek. Ani se nedivím, že Cruchota, nebavil takový život, když si nemohl dát ani jednu pokutečku a adrenalin mu zvedla snad jen hrst soli v prd…Každopádně část s nudisty a následný hippies mejdlo nemá prostě chybu. Takže i navzdory místní neoblíbenosti, já se bavil a proto dám v klidu průměrné hodnocení. 50%. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po maximálním nářezu, ve kterém se náš oblíbený hyperaktivní četník Ludovic Cruchot oženil, je tady ještě jedna výborná podívaná, která je svou kvalitou zhruba na úrovni prvních dvou dílů. Deaktivace atomové bomby, patří možná k mojí nejoblíbenější scéně z celé série. Precizní povolování každého šroubku, vystřídá neřízené Cruchotovo běsnění, když zahlédne svou ženu s jiným mužem. Tohle mě pokaždé rozesměje, stejně jako výslech puberťáků a Gerber zaseklý v mřížích okna. Pořád dobrá zábava z krásného prostředí Saint Tropez a poslední nadprůměrný snímek série. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj nejoblíbenější díl série. Co na tom, že kvalita od prvního dílu klesá, pro mě to jsou nenáročné letní komedie, které mají za úkol pouze pobavit. A to se tomuto filmu zatraceně daří. Stará parta naposledy pohromadě, Fougasse je zase ve formě a také jsou tu tradičně výborní Louis de Funès a Michel Galabru, kteří prožívají jednu bláznivou situaci za druhou. A konečně zmizela Chruchotova dcera, která se vyloženě hodila jen do prvního dílu, v těch dalších už byla tak nějak navíc. Tímto dílem skončily ty klasické četnické filmy, další dva (ačkoliv proti nim nic nemám) jsou svým způsobem úplně jiné. Tenhle díl je moje srdcovka a 5 hvězdiček mu prostě musím dát. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že komik Louis de Funés (Cruchot) už měl hvězdné manýry a díl od dílu na sebe strhával stále větší pozornost. (Lynette)
  • Jean Lefebvre (Fougasse) hrál v tomto díle četníka naposledy. V dalších dílech série se už neobjevil, protože většina jeho komických scén byla nakonec z filmu vystřihána. (Enšpígl)
  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama