Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento díl z pestré palety humorných eskapád Četníků ze Saint-Tropez pro mě vždy bude patřit mezi ten nejvýraznější a asi i nejoriginálnější. Francouzští strážci zákona vs. Aliens From Outer Space:) Strážníci mají nyní co dělat s nemilými hosty z jiné galaxie. Urychleně musí vymyslet "Plán 9", jak nad návštěvníky z kosmu vyzrát, protože oni vládnou výbornými a nebezpečnými adaptačními vlastnostmi. Kromě množství legendárních scének (opět nesmí chybět temperamentní "Sestra řidička":) a hlášek má snímek rovněž famózní hudbu. Samotná melodie při přistání létajícího talíře, či kdykoliv přichází hrozba či jeden z "nich" je pro mě naprosto dokonalá a myslím, že by se právem mohla klidně zařadit na špičku "Best Sci-fi Movie Themes." "Šéfe, už tu jsou! Už ho mám! Ten tam dole, to jsem já, to jsem já!", "Váš pan manžel není Váš pan mažel, je to bytost z jiné galaxie, která nosí jeho tvář.", "Máte sklenici?" - "Sklenici?" - "Sklenici." - "Sklenici..."- "Sklenici na..." - "Aha, sklenici." :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sice přicházejí v míru, ale zvolené místo průzkumu jim přinese jen neklid a korozi.. Fatální střetnutí nepříliš vyspělé mimozemské civilizace s jednotkou retardovaných francouzských četníků je postaveno na situačním humoru, záměnách a teatrálních výstupech. Fougasse Lefebvre byl napučený, tak si musíme nostalgicky vystačit s plechovým zvukem bouchání do zad, zlověstným hudebním sci-fi motivem, Cruchotovými ksichty a zeleným, silou vůle dohromady držícím Citroënem Méhari. Dá si někdo dvě deci Elfu..? ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 8 let, patřili "Četníci a mimozemšťané" k mým nejoblíbenějším komediím, ufouni mě příjemně děsili a komisař Cruchot se svou squadrou inteligentů v uniformách mi notně lechtali bránici situačním humorem. Z tohohle druhu srandy jsem naneštěstí nebo naštěstí časem vyrostla, ne až tak dávná repríza mi na tvář připlácla nostalgický úsměv, ale na škytavku ze smíchu ani k úniku moči nedošlo. Přihlédnu-li tedy k oběma dojmům - k perfektnímu dětskému i průměrnému dospěláckému-, vylezou z toho velmi solidní 3 hvězdičky. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nemá ďaleko od príšernosti. To mimozemské ozvláštnenie je zlým snom rovnako ako nedostatok chrbtovej kosti tvorcov skoncovať so sériou v pravý čas. Hlášky sú o ničom, humor nebaví a najmä - pre senilných dedkov sa takto strápňovať je pre mňa nemilým zistením. Na tých 92 minút je to dokonca i moc pridlhé a to ignorujem pritom prítomnosť reklám. 2 asi zato, že žiadna postava nie je moc sympatická, ani nemá vyložene len maslo na hlave. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Už to není úplně ono. Ukazuje se, že Jean Lefébvre a Christian Marin byli důležitější, než se může zdát. Maurice Rish tam ještě jakž takž zapadá, ale Jean-Pierre Rambal je opravdu trapný. A Maria Mauban Claude Gensac taky nenahradí. Vše tedy zachraňují Michel Galabru a nemocný Louis de Funés. A daří se jim to s proměnlivým úspěchem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Pří jízdě Cruchota (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) před zjevením létajícího talíře je zpětné vnitřní zrcátko orientováno na špatnou stranu, tedy na stranu spolujezdce. (frolish01)
  • V Nemecku zostal takmer tridsať rokov francúzskym filmom s najväčším počtom vstupov do kín, kým ho v roku 2012 zosadili z trónu Nedotknuteľní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama