Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

MM11 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od dost odfláknutého a tupého druhého dílu má "trojka" opět čím pobavit. Dobře vystavěný (když vezmeme v úvahu, že už je to třetí díl) děj pobaví rozhodně víc, než trapné snahy o humor tam, kde není. V tomto případě nejde ani tak o děj, ale o zpracovaný scénář, což třetí díl využil. Pravda: není to mistrovské dílo, ovšem na pobavení to i dnes dostačuje. Bohužel tvůrci se hnali do dalších pokračování a není divu, že přišel pokles formy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší díl ze série četníků. Funes zde je oproti jiným jeho rolím tak trochu lidštější...ale i tak skvělý. Vtípky se hrnou jeden za druhym a film pobaví i po několikerém shlédnutím. Scénka, kde je Funes povýšen je naprosto fantastická a je vidět, že si ji vychutnává opravdu náramně a Gerber skládá báseň za básní. Až do doby, kdy zjistí, že se spletou a povýšení předají Gerberovi a Cruchotovi odeberou. Zdárný příklad francouzské komedie tehdejší doby. --- Co to bylo za divadlo? Vy jste nabytý statickou elektřinou... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Když Cruchot v honičce potkal krásnou Jozefu kterou hrála Claude Gensac a naskočila mezi nimi hned jiskra nemohlo to dopadnout špatně:-)))) Tenhle film je prostě četnická klasika. Dočkáme se v ní dokonce Cruchota generálem, což se nám v žádném jiném díle nepoštěstí. Škoda že si toho velení nakonec moc neužije ale aspoň si stihne dát čajíček s cukříčkem.:-) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejmileší díl celé série, u tohoto filmu spolehlivě umírám smíchy. Postava Cruchota zde zaznamenala zajímavý vývoj a v porovnání s předchozími díly je živější a lidštější. Rovněž děj je v porovnání s předchozími dvěma díly výrazně propracovanější a potěší celou řadou nápaditých momentů. Bláznivá jízda v sajdkáře s jeptiškou je pak dokonalou tečkou za touto báječnou komedií, která prostě nestárne a která mě asi nikdy neomrzí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Cruchot (Louis de Funès) si před písemným testem nastaví časovač na 60 minut. Po chvíli následuje záběr, ve kterém vidíme, že na časovači již uběhlo 25 minut a v dalším záběru zas vidíme, že uběhlo 10 minut. Ve skutečnosti to je ale nesmysl, protože časovač odpočítává, takže tyto dva záběry měly být obráceně. (SONY_)
  • Když Joséfa (Claude Gensac) přijede na strážnici, představí se jí velitel jako „rotmistr Jérôme Gerber“. Ale na konci prvního dílu, když po dopadení zlodějů obrazu přinese rozjařená parta Cruchota (Louis de Funès) a Nicole (Geneviève Grad) na zádech do přístavu, a Gerber zařve: „Cruchote,“ odpoví mu Cruchot: „Alphonsi“. Je tedy otázkou, jak se Gerber vlastně jmenuje, zda Alphons jako v prvním dílu, nebo Jérôme jako ve třetím dílu. (pjotri)
  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že na sebe Louis de Funès (Cruchot) díl od dílu strhával stále větší pozornost a natočené scény ostatních herců často mizely ve střižně. V roce 1968, při premiéře tohoto dílu, způsobil skandál. Po promítání totiž v první řadě, kde seděl vedle manželů Funèsových, vstal a ironicky křičel: „Podvedl jsem své publikum, neobjevil jsem se na plátně! Omlouvám se divákům!" Poté zcela šokovaní Funèsovi odešli. (Lynette)

Reklama

Reklama