Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1974 sa znenazdajky objavil "Žandár zo Saint Tropez", o rok neskôr vycestoval do amerického New Yorku a v roku 1968 sa tento žandár žení. Francúzska komediálna séria o svojráznym policajtovi Cruchotovi pokračuje. Táto tretia časť sa mi už nezdá tak vtipná a svieža ako jej predchodcovia, ale i do tretice sa pri tom dá celkom dobre pobaviť. Bláznivo charizmatický Louis de Funès to dokáže svojimi originálnymi, extravagantnými hereckými kreáciami celé ukočírovať. Je to stále tá stará dobrá, osvedčená, klasická francúzska komédia. Zamilovaný Ludovic Cruchot. "Le Gendarme se marie". *** ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Třetí film může vlastně za to, proč ve dvou posledních nevystupuje Jean Lefébvre. Při novinářské projekci si totiž všiml, že hodně jeho záběrů skončilo ve střižně a tak vyvolal skandál, který byl pro bulvár soustem. Lefébvre se pak už nechal přemluvit už jen k jednomu dílu. Četník se žení rozhodně patří k těm vydařenějším dílům série. Tvůrci konečně pochopili, že Genéviéve Grad nemusí mít tolik prostoru, zato víc vsadili na Michela Galabruho, který je tu Funésovi skoro více než rovnocenným partnerem. No a nakonec si užijete i toho Fougasse, když novému panu štábnímu leze do ..., k tomu přidejte komičku Dominique Davray jako taneční lektorku ("Jedna, dvě, tři, čtyři...") a důkaz, že Louis patřil ke vzorům Rowana Atkinsona. Scénku s psaním testů totiž vlastně s Benem Eltonem vykradli a trochu upravenou a rozvinutou ji šoupli do pvního dílu Mr. Beana. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Oženit Crusota, tou dobou s 41letou milfkou Claude Gensac, bylo dobrým tahem. Ten vztah vdovec - vdova a potažmo nevlastní dcera - nevlastní matka se skutečně povedl. Pozvedl sérii tím, že na eskapády už tu není jen samotný Funes, nýbrž i jeho dceruška  a manželka. Kromě toho vedle dcery Geneviíve Grad je tu ještě víc na co koukat. Už to není jen o honbě na nudisty. Tentokrát se rozhodne Crusot povýšit a omylem počítače ve zkouškách uspěje. Rázem je on prvním štábním a svého bývalého nadřízeného si vychutnává se vší parádou. Když se ale u mola dozví pravdu, tak následuje snad nejlepší scéna celé série. Crusot v tu ránu má asi 80 cm. :D [23347. hodnocení, 222. komentář, 75%] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Třetí četníkovo dobrodružství - a to rovnou to největší, zakončené svatbou. Nádherné oživení série, které sice nebylo ani zapotřebí, ale rozhodně to nebyl špatný nápad. Ba naopak, přímo brilantní! Nezapomenutelnou scénou je pro mě Cruchotova provokativní jízda autem, "dopadení" Josefy na četnické strážnici, Cruchot když se učil tančit a bezpochyby scéna, kde Cruchot s Gerberem dělají písemné a ústní zkoušky. Opět asi nemá smysl dále pozlacovat co zlaté je, proto už jen film doporučím ke koupi a shlédnutí každému, kdo jej ještě nezná. Plný počet bodů je už samozřejmostí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Pre filmových divákov a pre veľké množstvo fanúšikov je táto epizóda považovaná za najzábavnejšiu a najúspešnejšiu zo série. Podľa počtu návštev v kine je na druhom mieste - 7 miliónov len vo Francúzsku. Je to o jeden milión menej ako mala jednotka - Žandár zo Saint Tropez (1964). (Arsenal83)
  • Diskotéka Byblos se skutečně nachází v hotelu Byblos na Avenue Paul Signac v Saint Tropez. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama