Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Tleskám! Tleskám, protože na takovéto milé komedie člověk často nenarazí. Vynikající příběh a styl vyprávění, zábavná zápletka a opravdu skvěle obsazené postavy. A všechny ty odkazy na staré kasovní trháky... byla to taková nečekaná oslava konfabulace a umění vyprávět. Musím ale taky ocenit, že to nesklouzlo snad ani jednou do nevkusu a dnes tolik oblíbeného fekálního humoru. S naprostým klidem dávám 80 %. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle je povedená komedie. Trošku mi to připomínalo styl Woodyho Allena, ta hudba i ten propletený příběh. Ale ta propletenost se mi na tom velice líbila, bylo zajímavé sledovat, jak se tvůrcům jedné divadelní hry dokázali zamotat vztahy. Hlavně to bylo dost vtipné. I díky Owenovi Wilsonovi a Jennifer Aniston, kteří prostě komedie umí. Líbil se mi i Rhys Ifans a také Imogen Poots, která se mi v jiných filmech zatím nelíbila, ale tady byla fakt dobrá. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se nám Peter Bogdanovich snažil až moc čarovat a proplétat děje, že se krapítek přepočítal. Hrůza hrůzoucí!!! S komedií toho nemá moc společného. Je škoda nevyužitého hereckého potenciálu, které pod svá křídla celý štáb dostal. Po dlouhé době mě velice zklamala Aniston, které fandím. Všechno špatně! 30% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Je osobitá, sebevědomá, svobodomyslná, nezávislá ... a snad i trochu lehkovážná - brilantní konverzační hříčka, která si dokáže poradit doslova v každé situaci ... a ještě se přitom dobře pobaví. Nechce na vás za každou cenu udělat dojem - je spokojená sama se sebou a minulost, přítomnost i budoucnost vidí v růžových barvách. Vypráví o jedné přičinlivé dívce, která věřila na zázraky ... a taky o krmení veverek. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Peter Bogdanovich konci hodne biedne, jak tak pozeram. Jeho film Papirovy Mesic z roku 1973 bol super, vtiahlo ma to hned, no ale tu zas vladne traged Owen Wilson, a zacinam ho z duse neznasat. Herec je to casto az pod/prieemrny, a vidim ho castejsie nez chcem. Dialogy su len vatovo plane plky, dokonca ani Jennifer Aniston to nemala sancu zachranit. 30 % ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama