Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Ellimere 

všechny recenze uživatele

Opravdu není báječná. Možná někde v alternativním vesmíru, kde je Rhys Ifans tak sexy, že sbalí každou, na kterou se podívá. Kde není Jennifer Aniston naprosto na zabití a kde nejsou všechny postavy špatně obsazené. Někde není divné, že Owen Wilson potká deset prostitutek, kterým "zachránil život" a že vztahový propletenec může fungovat v tak úzké skupině ve velkém městě. Až příliš okatá pocta starým filmům a groteskám, která se zkrátka nevyvedla. Už samotná postava Imogen Poots je zvláštní - erudovaná callgirl, která je z normální rodiny, ale přesto dělá to, co dělá, i když by rozhodně měla na víc. Nudné a nevtipné. A romantické ani trochu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem daleko víc ... Imogen mám jako herečku ráda, ale tady mi tak úplně nesedla. Výběr Owena Wilsona do hlavní role taky nebylo to pravý. Chvílema mi děj docela utíkal a chvílema moc ne. Docela mi i vadilo to vyprávění od Imogen. Čekala jsem komedií a nezasmála jsem se ani jednou. Z námětu by se dalo vytěžit víc. Tvůrci to moc nezvládli. Myslím, že tenhle film jsem viděla poprvé a naposledy. 50%. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle je povedená komedie. Trošku mi to připomínalo styl Woodyho Allena, ta hudba i ten propletený příběh. Ale ta propletenost se mi na tom velice líbila, bylo zajímavé sledovat, jak se tvůrcům jedné divadelní hry dokázali zamotat vztahy. Hlavně to bylo dost vtipné. I díky Owenovi Wilsonovi a Jennifer Aniston, kteří prostě komedie umí. Líbil se mi i Rhys Ifans a také Imogen Poots, která se mi v jiných filmech zatím nelíbila, ale tady byla fakt dobrá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jak kdyby se režisér pokoušel napodobit Woodyho Allena. Nejenom, že si do filmu natahal poměrně solidní množství zajímavých herců, ale ještě celý příběh zaměřil na dialogy. Jenže ty za moc nestojí a všechno zachraňuje Jennifer Aniston, která tady poprvé nevypadá na dvacet, ale na to, kolik ji opravdu je, což si myslím, že jí dělal hlavně účes. Další zajímavé zjištění film nepřinesl a tak jsem byl rád, že jsem ho vůbec dokoukal. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Je osobitá, sebevědomá, svobodomyslná, nezávislá ... a snad i trochu lehkovážná - brilantní konverzační hříčka, která si dokáže poradit doslova v každé situaci ... a ještě se přitom dobře pobaví. Nechce na vás za každou cenu udělat dojem - je spokojená sama se sebou a minulost, přítomnost i budoucnost vidí v růžových barvách. Vypráví o jedné přičinlivé dívce, která věřila na zázraky ... a taky o krmení veverek. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)
  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama