Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když Hallstrom chce,dokáže stvořit věru povedený film (hačiko,Lov lososů v Jemenu,...),žel bohu v tomto případě chtěl podle všeho stvořit pouze další unylou a pocitově neuvěřitelně zdlouhavou romanťárnu ve stylu Dear John.Celý tenhle kus působí hodně ospalým dojmem a nezáchrání to ani okořenění rádoby mysterióznem,které sice nikoho nenapadne,ale nakonec působí jako z trošku jiného filmu...40% ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

neni sparks naahodou potomok rosamundy pilcherovej ??? Ak aj nie, v hollywoode ju totaalne nahradzuje. :) Ešte aj tie "posledné listy" čo nezhoreli v dome poliatom benzínom (mimochodom asi to už bol posledný benzín inak by vybuchli aj naadrže) su totálny sladký gombík ... bodka za podpriemerným romantickým farebným hollywoodskym nepodarkom. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks ve svých románech neustále recykluje ty stejné motivy, užívá okoukané charaktery, nebojí se příběhových berliček a opětovně nedokáže vykonstruovat příběh, který by překvapoval od začátku do konce. Nicméně Lasse Hallström je tak šikovným režisérem, že Bezpečný přístav je nakonec příjemnou, ač vskutku "průhlednou" záležitostí, v čemž má mimo jiné prsty i nádherné jižanské prostředí, dobře zvolený hudební podkres a sympatické herecké obsazení. Romantiky a romantičky snímek nepochybně potěší, ale náročnější diváci budou asi častokrát kroutit hlavou. P.S.: Pokud se vám provařené "sparksovky" nelíbí, tak na to do kina ani nelezte, poněvadž "nic nového pod sluncem" neuvidíte. (6)7/10! P.S.: Milovníci slaďáků si mohou s klidem přičíst jeden bodík k celkovému hodnocení - a k těm se já hrdě hlásím ;-)! Recenze zde. [novinářská projekce_kino Atlas] ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně typickej Sparks. Máme tu sympatickou hlavní dvojici, pěkné barvičky, slaďoučkou romantiku - celé to ale docela hezky funguje a pak se tam hodí nějakej absurdní a kýčovitej twist ve snaze o co nejdojemnější konec až na to, že to působí jak vytažené z toho nejlacinějšího německého romantického TV filmu. ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Whoa. Lasse Hallström je taková moje nemesis a s timhle na něj už fakt seru. Tahle jupícká sračka může být užitná jen pro ty, pro které je vzrušujícím vrcholem měsíce slevová akce v kauflandu a budou ronit slzy dojetí v objetí supermodela se supermodelkou a jejich harantů ve stínu zlého policisty, který jako jediná postava ve filmu má alespoň nějaký rozměr. Tedy jeden. Genuine evil a s Hostem zatím největší kýbl hoven roku. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Severná Karolína, predovšetkým v pobrežnom mestečku Southport. Film sa natáčal od 18. júna do 14. augusta 2012. (MikaelSVK)
  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)

Reklama

Reklama