Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně takového Punishera si lidé zasluhují. Drsňáka, co pořádně láme kosti, střílí a mládí, a když už to dělá, tak u toho stříká strašně moc krve. Zároveň v sobě má ale něco, co je nepřekonatelně přitažlivé. Varianta spravedlnosti, která by mohla být funkčnější než spravedlnost skutečná. Thomas Jane ukazuje, že pro tuhle roli byl dobře vybrán. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Přehnané množství digitální krve i nerozbitnost Jacka Danielse se musí odpustit. Především proto, že Janeovi póza drsňáka sedne a obětí jsou Harlemští "domorodci". Našlápnutý kraťas, ze kterého by nemusel být zlý celovečerák, ovšem až příliš takovýchto projektů končí u podobně nadějných výkřiků do tmy. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší Punisher. Myslím zfilmovaný. Je to jak od Ennise, Thomas Jane má koule a Ron Perlman má prostě čuch na skvělý role. Nejlepší kraťas a já si jen říkám, jestli to není pro ostatní Franky Castly, ty celovečerní, ponižující, když je překoná tenhle desetiminutový příběh se skvělou hudbou, příběhem, atmosférou, scénářem, herci. Už by to chtělo nějaké pořádné zpracování. 100%. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Vyjmecnost vykoupena par zvucnymi jmeny, ale jinak? Pche, podprumerna podivana pro pubertaky, ktery chteji videt poradnou poulicni bitku. Ach ano, malem bych zapomnel, jeste jedna vec je nutna zminit o tomto 10 minutovem snimku. Jedina veta, kterou si z toho clovek odnese je: "Do you know the difference between justice and punishment?". Ne, to mi opravdu nestaci. 60% ()

FanKalEl 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarený krátkometrážňak so sympatickou brutalitou a ten ost z dark knighta sa tam aj celkom hodil ale to už rovno tam dokolečka mohli hráť toto čo vlastne vystihuje celý film !! :D https://www.youtube.com/watch?v=22mduGkxeEE Stručne by som to zhrnol tak že tento krátky filmík ma prinútil si konečne pozrieť sériu Punishera. (100%) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama