Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Lepší než celý film dohromady! Věta " flašku Jacka" to všechno rozjede a brutalita a temnota se od té doby jen zvyšuje. Začátek byl až moc vysvětlovaný a celé to pomalu odcípalo ( na to že to má 10 minut ) Ale jak říkám. Druhá půlka stojí za to a rozhodně nedělá ostudu film. Právě naopak. Film nestál za moc, je dobře že natočili alespoň tohle dobře. ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Velice výborný krátkometrážní film s nebezpečným Zippem a smrtící flaškou Jacka Danielse, nezbývá mi nic jiného než zvednout všechny palce nahoru! Hudba Hanze Zimmera tam být nemusela, do některých momentů se hodí, ale téma z The Punisher (2004) nebylo špatné. Kdyby Phil Joanou takhle natočit celý film o Punisherovi, tak si myslím že by to bylo super :-) ()

Reklama

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Možná, že tento kraťas je tak úderný a skoro až dokonalý právě díky tomu, že je tak krátký. Být to plnohodnotný film, obávám se, že by možná nebyl schopen vyplnit celou stopáž filmu a došlo by na nudné pasáže. Ale možná, že režisérovi křivdím! Takže se přidávám k těm přáním o celovečerák. Když už by se k tomu režisér odhodlal, tak mu přeji víc takovýchto vynikajících nápadů, jako bylo v těchto deseti minutách! ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

ČistoKREVNÁ esence zla a jeho potrestání. Akademický příklad HRDINY(mstitele/antihrdiny) a jeho činu: nemluvný muž svědkem násilností, které překročí hranici, jde a uskuteční čin, kterým zlo zastaví. Je-li zlo brutální, je očekáváno (divákem) i brutální potrestání. Modelová ukázka pouliční bandy (obvykle černošská/hispánská/asijská) napadající slabší (bezbranné dítě - o to větší důvod k zastavení zla), kde se zjeví postava hrdiny a razantním způsobem učiní eliminaci zla. Divácky vděčné je využití naturalismu v násilí. Dirty Laundry na 10 minutách vše tohle skvostně představuje. This is real Punisher! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ten Jack je ale tvrdé pití, co? :-)) Nerozbitná láhev a ten obsah jak pěkně hoří ... reklama za hubičku. Jinak nekompromisní tvrďárna a ultradrsný Jane. Škoda, že mu to takhle nefungovalo i ve filmu. Jako kraťas je to ovšem velmi úderné a brutální, ale na druhou stranu, natočit takhle pouze 10 minut asi není žádný velký um. Kdoví, jak by to Philovi fungovalo v celovečeráku. Odkázal bych se na Punisher: War Zone, kde to Stevensonovi podobně funguje v 98 minutách v pěkně prudkém béčku :). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama