Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (169)

salisbury 

všechny recenze uživatele

Metallica je sama o sobě kapelou, kterou není nutno nijak zvlášť představovat, takže už jen samotné působení kapely je natolik uchvacující, že zpracování tohoto muzikantského počinu s lehkou dějovou vsuvkou dělá z koncertního záznamu hudební dílo na velmi vysoké úrovni. Rád se na to podívám znova a zas. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Myšlienka veľmi dobrá, chýbala mi tam ale atmosféra. Napätie sa nestriedalo, naopak skladby hrané v úrovni "tlačíme na pílu" dodávali filmu fádnosť. "Dejová" linka sa mi páčila, na tomto však strácala. A zároveň škoda, že hudobníci z Metallicy nie sú dobrí herci. Neveril som im, že skutočne hrajú koncert. Pôsobilo to strašne umelo a nasilu. ()

Reklama

raptorrr 

všechny recenze uživatele

Výborný zážitek. Když už kapela nemůže objevovat nové cesty na poli hudebním (alespoň teda ne tak, aby se to dalo poslouchat), hledá je na poli koncertních filmů. Jednu hvězdičku ubírám, protože koncert je trochu obroušený, předpokládám, že z důvodu přístupnosti. Je legrační, že tvůrci mají strach, aby děti neslyšeli Jamese Hetfielda pořvávat "Die motherfucker, die!", ale pohled na hrdinu procházející polem oběšenců není problém. Ale to jenom tak na okraj ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Metallica je moje oblíbená kapela. Jeden čas jsem její alba, živáky a videoklipy sjížděl každý den. Na film jsem se těšil, ale moc jsem si od toho nesliboval a taky jsem moc nedostal. Standardní koncert Metallicy (viděl jsem plno lepších) a k tomu zcela zbytečný příběh, který vlastně ani tak moc nedává smysl a je tam úplně navíc. Nejvíc se mi asi líbila scéna, kde v aréně začnou prskat světla a začne hořet, protože to do děje nějakým způsobem zapojilo i dění v aréně a kapelu. Jo a za zmínku stojí taky Kirkova kytara, která odkazuje na film White Zombie s Belou Lugosim. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V roce 1993 mě na koncertě v Brně Metallica převálcovala ještě o chloupek přesvědčivěji, ale tento koncert má rovněž skvělou atmosféru a dohromady mu nic nechybí. Hlavně mi udělalo radost, že s pěti křížky na krku se chlapci nevydávají směrem, při kterém by si jednou mohli klepat holí do rytmu dechovky, ale naopak sází staré pecky s takovým elánem, že se již těším na to až to v osmdesáti zopakují. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Obsah tašky, kterou měl Trip (Dane DeHaan) přinést zpět do arény, nebyl nikdy ukázán ani vysvětlen. (Punisher)
  • Ačkoli úvodní scéna a pár dalších poukazuje na to, že se koncert odehrává v BC Place areně, samotný koncert se uskutečnil v Rogers Areně ve Vancouveru, která se nachází jen pár metrů od BC Place. (Punisher)

Reklama

Reklama