Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 2

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (169)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tripova noční pouť apokalyptickým městem k hudbě výborně seděla a docela se jí dařilo dělat z dalšího koncertního záznamu zdání filmu. Režisér se to snažil oživovat i dalšími triky. Staré fláky pořád šlapou, při One mne stále mrazí v zádech, ale jinak je prostě současná Metallica hudebně někde jinde než já. Mínus půl hvězdičky za zbytečné 3D (70%). ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu luxusní. Snad nejlepší hudební film, jaký jsem viděl. I když to vlastně nemá ani pořádný děj, tak to vůbec nevadí. Je to jeden velký koncert. Ta socha mě maximálně odrovnala. I závěrečná destrukce byla skvělá. Pódium bylo úžasné. Tak multifunknčí. Tohle bych chtěl vidět na živo. Vážně doporučuju všem fannům. Metallicy. ;) Dane DeHaan byl taky dobrý. :) Obsah tašky je celkem překvapivý... "Zajeď pro tu dodávku." ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška Metallicy je to jedinečný zážitek! Příběh, který se odehrává na pozadí koncertu je naprosto nedůležitý a při nejlepší vůli jsem ho nepochopil. V hlavní roli je tu kapela, která rozdává radost. Ten, kdo tvrdí, že 3D je tu zbytečné je magor!!! Právě 3D projekce umožňuje člověku zážitek, jaký skoro nemůže zažít ani v první řadě na živém koncertu. Stačí natáhnout ruku a můžete pomoci Kirku Hammetovi při nějakém sólu nebo hrábnete do strun na baskytaře Robertu Trujillovi anebo si půjčíte paličku od Larse Ulricha či si zazpíváte s Jamesem Hatfieldem. Trochu mě překvapilo zařazení dvou skladeb z alba "Reload", které společně z předcházejícím "Load" jsou nejslabšími alby v jejich kariéře. Ale je to jen malá piha na kráse tohoto filmu. Skvělý zážitek a pro skalní fanoušky skupiny je naprosto povinný!!! ()

raptorrr 

všechny recenze uživatele

Výborný zážitek. Když už kapela nemůže objevovat nové cesty na poli hudebním (alespoň teda ne tak, aby se to dalo poslouchat), hledá je na poli koncertních filmů. Jednu hvězdičku ubírám, protože koncert je trochu obroušený, předpokládám, že z důvodu přístupnosti. Je legrační, že tvůrci mají strach, aby děti neslyšeli Jamese Hetfielda pořvávat "Die motherfucker, die!", ale pohled na hrdinu procházející polem oběšenců není problém. Ale to jenom tak na okraj ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv už hodně dlouho Metallica nevydává dobrý alba a za legendární se dá považovat jen vše před Black Album, i tak je tohle nářez, přestože je to jen lehce vyladěnej záznam z koncertu prostříhanej jakýmsi příběhem. Jeho podbarvení hudbou z koncertu je dobrej nápad a vždycky jsem si přál aby někdo něco takovýho natočil. Celý vystoupení Metallicy je super a klasicky megalomansky provedený ať už zboření sochy Doris nebo elektrický křeslo při Ride the Lightning, musí se jim uznat že show umí udělat. Plus taky za to že se ve filmu objevujou spíš starší songy a z novejch hlavně ty lepší. Někdy si to dám znova. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Obsah tašky, kterou měl Trip (Dane DeHaan) přinést zpět do arény, nebyl nikdy ukázán ani vysvětlen. (Punisher)
  • Ačkoli úvodní scéna a pár dalších poukazuje na to, že se koncert odehrává v BC Place areně, samotný koncert se uskutečnil v Rogers Areně ve Vancouveru, která se nachází jen pár metrů od BC Place. (Punisher)
  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)

Reklama

Reklama