Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 1

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (466)

leila22 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné prázdniny sú pre mňa nezabudnuteľné vďaka postave geniálne sympatického Owena. Mladý uzavretý Duncan, ktorý hľadá sam seba a možno aj niečo naviac síce nikoho neurazí, ale jeho ustarostená tvárička a ego na bode mrazu sú pre mňa ešte stále veľmi, veľmi slabým impulzom, aby som premýšľala o nadpriemernom hodnotení. Lenže vďaka tomu, že sa Duncan zoznámi zo spomínaným správcom miestneho vodného parku sa stáva tento film niečím výnimočným a odo mňa padá aj štvrtá hviezda. Milujem Owena! Chcem, aby bol môj kamarát! :) Pri každej scénke s ním som sa musela usmievať, pretože také veľké sústo pohody človek nedostáva každý deň. Videné počas Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mezi dětstvím a dospělostí se klene provazový most, na kterém je sakra náročné při těch všech poryvech dospívání a ztrouchnivělých prknech osudu udržet stabilitu. Díky patří těm, kteří umí vítr utišit či ukázat, na které prkno stoupnout a taky těm, kteří se umí vrátit zpět ze světa na druhé straně, aby nám podali ruku. Nemyslete si, že to dělají výhradně z čistého altruismu, jen se vracejí do míst, kde se cítí dobře.. Pohodová coming-of-age šablonka, z které herecky vyčnívají lehkomyslný plavčík Rockwell a zlomyslný zmrd Carell. Konec zajímavě osciluje mezi opatrným optimismem a trudomyslností, že to byla zkušenost, která na status quo nebude mít vliv a zůstane po ní jen vzpomínka.. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ďalšia akožedráma/ akožekomédia, ktorá pripomína tých ďalších milión podobných. Gratulujem vedúcemu castingu za všetky tie provokačne nesympatické typy (okrem fajn Rockwella a povedzme toho mladého chalana). Silené, obohraté, nudné, hysterické, klišoidné...ale vodný park bol super, za ten dávam *:))) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh disponuje Owenem, jednou z nejpohodovějších postav v dějinách filmu. Především díky němu filmu naláduju tři hvězdovitý. Všechny scény ve kterých se Owen vyskytuje jsou neskutečně příjemný, pozitivní a zábavný. Owen je fakt velefrajer, mýho typu. Jak se Duncana ujme a tichýmu klukovi, kterej si nechá i od holek líbit prakticky cokoli postupně dolejvá do obličeje úsměv a do života radost je parádní. Ostře to kontrastuje s Duncanovým značně dementím okolím, vyjma Aničky, která má o něj zájem a hraje snad jedinou normální ženskou v celým filmu. Film se žánrově nedá zařadit při nekterých scénách mimo aquapark ti bude Duncana líto, ale jak přijde do Owenova vodního králoství valí se pohoda na všechny strany. Po včerejší (25..6) opakované projekci zvedám s nadšením na 5* ) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia zo života, ktorá po všetkých tých krvákoch a bezútešnej reality súčasného sveta ponúkne dokonalý výplach hlavy. Film ponúka na pohľad obyčajný príbeh znudeného chlapca, ktorý sa vďaka náhodnému priateľstvu pomaly nakopne do života, zažije pár pekných dní v akvaparku, začína sa mu rysovať nejaká love story a všetko to trochu komplikuje vzťah jeho mamy (výborná T. Collette) a jej priateľa. Nečakajte žiadne záchvaty smiechu, je to skôr taký príjemný, nevtieravý humor s výborným hereckým obsadením, ktorému kraľuje T. Collette. Viem, že všetci budú proti, ale uznávam i Rockwell bol skvelý. Collette je však v každom filme tak presvedčivá, že normálne rozmýšľam, koho vyradím z top naj herečiek...80%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Zlé počasie prinútilo tvorcov natáčať najprv interiérové scény. (Astonko)

Reklama

Reklama