Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchoučké, bez nějakých složitostí. U béčkových Direct-to-DVD videí je zjevně výhodné nebo módní natáčet v Bulharsku, Rumunsku a podobně. Po ulicích, skladištích a opuštěných továrnách tam poslední dobou potkáte se poflakovat Van Damea nebo Lundgrena. A teď tohle. ~ Z nějakého důvodu žije v těchto končinách bývalý americký závodník. Manželku mu unese jeho "největší fanoušek" a vyžaduje od něj několik nesmyslných úkolů s poskytnutým obrněným a kamerami prolezlým autem. Do toho se naprdí o ještě něco nesmyslněji teeny hvězdička Gomez, která si tu střihne dcerušku bohatýho tatínka, náhodou také neskutečně nadanou hackerku, co hackuje propojením iPadu, uf. ~ Příběh sepsaný během letu do Sofie, rádoby autentické záběry "palubních" kamer dávají znát velikost rozpočtu a výsledkem je právě takové to Direct-to-DVD. Do kin to nikdo rozumný nedá, ale takhle se to uchytit může. Je to totiž podobně přitroublé jako takové ty über-cool děje z počítačových/konzolových her. Vzpomněl jsem si během koukání na takové ty thrillerové ( :D ) zápletky ze série Need for Speed, kam by tohle pasovalo dokonce určitě víc, než to, co nám dosud připravovaný NFS film dávkuje v ukázkách :) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Gregg Maxwell Parker, Sean Finegan | Hudba: Justin Burnett | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Dark Castle Entertainment, Signature Entertainment, After Dark Films, Silver Reel | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 11,806,432 $ || Film, ktorý si pozriem len v prípade, že idem žlutým busom, nefunguje wifi a nemôžem spať a v inventáru palubných médií som už všetko ostatné videl. Na jednu vec to však bolo dobré: Nikdy som netušil, že sa z Mustanga môže stať klišé. 30% | SD, PortaPro, EN DTS | ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když se půlka rozpočtu vytříská na naprosto zbytečnou, logicky neopodstatněnou explozi, místo toho, aby se koupila pořádná kamera, je to pak hold na hovno. O to víc, když se látky ujme režijní nula a obsadí do vedlejší role Selenu Gomez. Bez nápadu, technicky podprůměrný a scenáristicky vyvanutý dílo, který by natočilo za dvě tři odpoledne i dítě. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Spíš než s časem se Ethan Hawke snaží závodit s debilním scénářem, ale závod prohrává a ošklivá vizuální stránka tomu také moc nepomáhá. Co tento film ale teprve stahuje dolů, je nevýslovně otravná a nesympatická Selena Gomez, jejíž herecké vlohy jsou nicotné - pro mě byla téměř nesnesitelná. Ani krátké štěky filmových veteránů Paula Freemana a Jona Voighta to bohužel nezachrání, naopak si říkáte, že asi zabloudili do nesprávného filmu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Musím vyjádřit velké uznání filmařům, kterým se podařilo natočit hoďku a půl dlouhou automobilovou honičku tak napínavě, že při ní nevystříkla ani kapka adrenalinu. Ale na druhou stranu nudy a všelijakých pitomin se do filmu podařilo natlačit přesně tolik, kolik vyžadovala filmařská velmoc zvaná Bulharsko. Kdyby si měl vybrat mezi druhou projekcí a devadesátiminitovým exkluzivním pobytem v péči Jigsawa, tak asi zvolím film, ale nebude to snadná volba. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Selena Gomez (The Kid) šla v aute s kaskadérom, aby zistila, aký je to pocit. Bola vystrašená, no nie tak, ako keď šoféroval Ethan Hawke (Brent Magna). (Tony DiNozzo)
  • Shelby Super Snake Mustang je také zriedkavé auto, že Shelby ich muselo vyrobiť špeciálne pre potreby snímky. Pre film bolo zhotovených 7 áut Shelby. Veľa z nich bolo zničených niekoľkokrát a diely z nich sa použili na vytvorenie nového auta. Dokopy bolo vo filme zničených 13 Shelby áut. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno