Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (280)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Nesnáším český vztahový nevtipný komedie. Nesnáším. A už mi lezou na nervy všichni ty Budařové, Taclíci, Wilhelmový, Macháčci.... Je to všechno jak přes kopírák, nenápaditý zápletky, karikovaný a neživotný figurky. Kde jsou ty doby, kdy Smoljak natočil Vrchní, prchni... Nebo aspoň devadesátý léta, kdy to mělo nějakej drajv a nápad. Fakt bych chtěl vědět, proč se v týhle zemi točí deset takových blbostí za rok. Kdo na to chodí? ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nemám rád rukopis pana Chlumského, ty nelogičnosti v jeho filmech v mých očích nezachrání ani krásný tvářičky- v tomto konkrétním případě mám na mysli sladkej kukuč paní Liškové. Nerozumím tomu, že do telefonu stačí šéfovi říct "bude mimo ještě nejmíň 14 dnů (konec- típnutí mobilu)", že chlap čumí doma na televizi s igelitovou čepicí na hlavě, že rybářovi, kterej do té doby seděl v klidu u vody, vypadne z ničeho nic z náručí kapr, že....nechce se mi to psát, nechce se mi nad tím přemýšlet...škoda času. Naopak se hodí zmínit výtku, že to bylo komplet celý v podstatě o ničem, a že to byla pytlovina, což by asi tvůrci obhajovali tím, že to nemám brát tak vážně, když to byla komedie. V tom případě bych se ale rád zasmál víc než (ať nekecám) třikrát..? Ta moje negace irituje i mě samotnýho, pokusím se to tedy vyvážit něčím pozitivním. Takto vnímám fakt, že Martin a Venuše nezaujali akademiky. Chlumského neumětelství je zřejmě naopak doslova ohromilo u 7 dní hříchů, a proto je velmi, velmi dobře, že to v Akademii v posledním roce tak hlasitě zaskřípalo. Z (možná naivně) předpokládané nápravy by mohlo vyplynout, že jméno Chlumský už na Českých lvech nikdo nikdy nezmíní. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Moulu Martina přikurtovat k baletní tyči, vyhaslou Venuši uspokojit na podlaze foyer Budařovy galerie a mě vystřelit na Pluto.. Počin omletý jak kameny na dně Colorada v Grand Canyonu, jenž směle házím do omšelého pytle s visačkou Marie Poledňáková, tzn. rozjívené dětičky, neschopní tatínci a frustrované maminky a mám vtíravý pocit, že jen u podobné sorty diváků může tato scenáristická topornost zabodovat.. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu se mi docela líbil. Až tak po hodině jsem si uvědomila, že už děj moc nevnímám a ani nesleduju. Začalo mě to nudit. Čekala jsem, že to bude víc koukatelný. Herecké obsazení bylo sympatický a hudba od Michala Hrůzy se mi taky líbila. Jinak je to asi tak všechno. Přijde mi, že nepovedených českých filmů je nějak moc a těch povedených málo ... 40%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo, je to klišé, ale je to takový milý a hezký, že se u toho dá v pohodě vydržet, aniž by si člověk hryzal nehty do krve. Navíc Kristýna Boková je kočka, která k tomu všemu umí i hrát, což u nás zase není tak časté a Taclíkův projev mi dlouhodobě sedí. Rezervy tu samozřejmě jsou, ale já jsem spokojen. 65% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • O obsazení Tomáše Pokorného se postaral Marek Taclík, který se sním setkal na natáčení seriálu Vyprávěj  (od r. 2009) a sám ho doporučil produkci. (Olík)
  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)
  • Názov snímky sa objaví v piatej minúte. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama