Reklama

Reklama

Lovec hlav

  • Česko Likvidátor (více)
TV spot 2

Obsahy(1)

Stopař je nájemný žoldák, tzv. Lovec hlav, který za peníze likviduje zločince, na něž policie nestačí. Po splnění úkolu vždy jen oznámí: „Vymalováno, uklizeno.“ Svým způsobem stojí na straně zákona, avšak policie dává od něho a od jeho metod ruce pryč. Nyní stojí Lovec před mimořádně těžkým úkolem – má vypátrat a zlikvidovat nepolapitelného zločince Francie, zvaného Jestřáb, který při svých loupežích vraždí svědky i ty, jež při svých zločinech využívá. Najde bezprizorního mladíka, přemluví ho k přepadení klenotnictví a pak zastřelí všechny svědky. Policie nezná Jestřábovu totožnost a její poslední nadějí je Lovec hlav. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (207)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá kriminálka. Rozhodně ne typická Belmondovina (minimum hlášek a Belmondo velmi zvážněl), ale to vůbec není na škodu. Belmondo opět hraje sebevědomého agenta, ovšem žádného lovce žen a i jeho typický nadhled chyběl (což ovšem nebylo na škodu, mnoho "vážnějších" rolí Jean nehrál). Bruno Cremer, ačkoliv má malý prostor, vytěžil z něj maximum. A ani Patrick "Coco" Fierry nebyl na škodu. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Fajnový film. Přesně takový, které mne velice baví. Pro mě jeden z nejlepších Belmondových filmů (včetně perfektního dabingu pána Moravce). Všeho tak akorát. "Je vymalováno, uklizeno." Colombier jako vždy bez chybičky. Skvělá hudba propracovaná do posledního detailu. Po kolikáté už se mi chce křičet, kdepak ty zlaté časy takovýchto téměř dokonalých filmů jsou??? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Je vymalováno, uklizeno..“ Tradičně famózní Bebel, jenž užene sprintem i cisternu (pravda plnou), nevytápěná toaleta B.Cremer, úderná hudba Michela Colombiera a takřka "sergioleonovský" závěr v kriminálce, co studovala na staré dobré francouzské škole. Někteří vidí v Lovci hlav málo Jean-Paulova nadhledu, ale kdo ho chce opravdu najít, ten si jej najde. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jistě jeden z nejlepších titulů, který skýtá podívanou na obligátně řešenou hlavní postavu samotářského hrdiny v podání oblíbeného Belmonda.... proti němu stále chladný Cremer, veliký následovník "mistrovství geniální strnulosti" velkého Gabina...! Dámy a pánové...Cremer Bruno, další velká opomíjená osobnost minulých let ve francouzském filmu..!!! ()

J R C Pecuchet 

všechny recenze uživatele

Vynikající Belmondo v napínavé a ponuré detektivce ! Ze všech ostatních složek filmu musím vyzdvihnout hlavně hudbu, ta se mimořádně povedla. Nesmím zapomenout na vynikající český dabing v titulní roli s Miroslavem Moravcem. Řekl bych, že byl lepší než Jiří Krampol.Malý vzkaz pro uživatele Ondra16 : "Na zdraví, na tvoje KOKO !" ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v holandskom meste Vlaardingen, francúzskych obciach Le Barcarès, Le Barcarès, Carrières sur seine a v Paríži. (dyfur)
  • Vrah (Bruno Cremer) dává svým kumpánům přezdívku Koko. Přezdívka údajně napadla režiséra poté, co cosi vysvětloval štábu a přikusoval svačinu, u čehož se zakoktal. Smyčka byla poté použita do filmu. (Arnost.Dadak)
  • Vé scéně, kdy vodič cisterny s vínem prudce zabrzdí, protože má u hlavy Stopařovu bouchačku, udeří se spolujezdec hlavu do čelního skla, které až praskne. V dalším záběru na cisternu je ale čelné sklo netknuté. (Gareth_Jones)

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama