Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždu přítele nelze jen oplakat, pravý muž ji musí pomstít... Komisař Stan se společně se svým přítelem, inspektorem Simonem rozhodnou jednou provždy skoncovat s policejní kariérou. Chtějí koupit hotel a usadit se na pobřeží slunných Antil. Jako obvykle jdou zakončit pracovní den do své oblíbené vinárny. A tam během jediného okamžiku, kdy je inspektor Simon náhle brutálně zastřelen bezohledným zabijákem, jejich sen o společné budoucnosti končí. Stan se znovu smiřuje s policejní prací s jediným cílem, najít vraha svého přítele. Ale co s malým Simonovým synem, přece nepůjde do dětského domova… (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (221)

Ripley 

všechny recenze uživatele

Skvělý záporák,dobré "brokovnicové" finále,ale bohužel film těží jen z popularity Belmonda.Tvůrci si moc nelámali hlavu s tím,že film bude velmi průměrný a počítali s tím,že jako vždy skvělý Belmondo dokáže zamaskovat nepovedený scénář.Belmondo zde vypadá velmi dobře a ve formě,ale je zde žalostně málo kaskadérských kousků,akce a vyšetřování. ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre sa pozeralo na Belmondove filmy vtedy, aj dnes. A je jedno, či to je komédia, alebo detektívka. Vždy to malo svojskú atmosféru a vtipné hlášky aj keď išlo o vážny triler. "Tá čo tu bola včera, bola krajšia." "Přece si nemyslíte, že by se policisté propujčovali k takovému mrzkému počínání." Tu navyše Belmondovi okrem drsného policajta a zvodcu, sadla aj rola citlivého opatrovníka malého Kristiána, syna mŕtveho priateľa, o ktorého pomstu tu ide. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Belmondo stárne, ale stále má dobrou formu. Tehdy mu bylo asi 55... Už to není herec, který si může dovolit lézt po římsách ve dvacátém poschodí nebo dělat provazolezce, jeho kousky nejsou tak krkolomné jako v jeho "Mužích", přesto nic neztrácí na svém umění zaujmout diváka, tady i obyčejným lidstvím ve vztahu ke svému osiřelému kmotřenci. Dávám pět hvězdiček, film rozhodně nenudil. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Absolútne tuctová zameniteľná francúzska krimi. Šablónovitý scenár, drsný Belmondo, prestrelky v Paríži, proste stávka na divácku istotu. Film je charakteristický tasením zbraní ako vo westernoch, rozdávaním belmondových rán, množstvom áut a peknými ženskými. Má ale solídne tempo, genius loci Paríža a Belmonda. O čo ide, mi bolo šumafuk. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

"Jsme na odchodu. Byli jsme na odchodu od policajtský rutiny..." Garantuji, kdo podíl na aktu zabití má, přitíží se vám. Železa na vlky, které vyhnal z lesů hlad. Metoda vendety po belmondovsku, hlášky a poznámky, kterými uhodí hřebíček na hlavičku, začíná. Kvalitu vaší tělesné konstrukce prověří raz dva. Parfém tabákový frajersky popotahuje dál. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na mnohých miestach vo francúzskej metropole Paríž. (dyfur)
  • Soundtrack k filmu vydalo hudební vydavatelství Polydor Records na LP a kazetě. Kromě hudby britského skladatele Dannyho Schoggera obsahuje dvě písně v podání Carlos Sotto Mayor (Eva). (sator)

Reklama

Reklama