Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Velká,ale opravdu velká zhovadilost.Tento film se vůbec nedá kvalitou rovnat jedničce z roku 1988.Američani to tentokrát vůbec nezvládli.Chucky ještě sám o sobě byl celkem dobrý,ale ten příběh stál za starou belu.K tomu přidali plno krve a mysleli,že to tím vylepší,ale nevylepšili.Pak k tomu připočteme ještě hodně prapodivný konec a dojdeme k závěru,že filmu za tento výkon uděluji 40%. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale musím dát 5* ! Po těžkém zklamání z předchozích dvou dílů, je tohle opravdu lahůdka ! Vše funguje jak má, atmosféra skvělá, herecké výkony v pořádku, logika zvratů na úrovni, dostatek krve ( vede scéna s ,,čelistí" ), závěr povedený. Ačkoliv jsem za poslední dobu hodnotil filmy, které mě dostaly i víc, slabším hodnocením, tohle je pro mě, v rámci srdcové záležitosti ( za první tři díly ) prostě geniální pokračování do série ! ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si chucky od 3 dílů pustil znovu a musím změnit jak hodnocení víš tak i názor na celou vraždící sérii a jsem jenom spokojen a s posledním dílem nejvíc poprvé sem ho vnímal úplně jinak jak tet a konečně to i lip pochopil atmosféra filmu výborná vražedný příběh suprový a příběh dobře proveden hold někdy se vyplatí dát filmům další šanci nelituji. Je sice pravda že konec filmu mi trošku uniká ale ono to ve filmech tak bývá zamotané no nejslabší je nevěsta a seme což je škoda uvidíme zda další chucky bude super. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Za mě hodně dobrý. Na Chuckym jsem vyrůstal, takže nostalgie je, ale to neplatí pro předešlý dva filmy, komedii nějak v tomhle podání neberu. Mám za sebou roky, kdy byl Chucky všude... na hajzlu, ve špajzu, pod postelí, za skříní, všade kam jsem se podíval a jsem nadšenej, jak se Mancinimu povedlo Chuckyho přiblížit jeho formě známé z přelomu osmdesátých a devadesátých let. 8/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Child´s Play 1 povazujem uz dlhodobo za najlepsi diel tejto hororovej serie. Potom prisla dvojka /69 %/, trojka /31 %/ a vyborna stvorka /71 %/. Uz s petkou Seed of Chucky /5 %/, ktoru reziroval tiez Don Mancini som si myslel, ze so seriou je amen. Chvalabohu vsak Mancini sa pochlapil, a natocil opat kvalitny strasidelny horor. Na prve vrazdy sa caka trochu dlhsie nez zvycajne, ale o to su brutalnejsie. Chucky a kliatba v nom vyvolava strach, a vynimocne mi nevadi ani to, ze Mancini -mu staci k strasidelnej atmosfere len to, ze film sa odohrava potme a do toho hra nervydrasajuca hudba. Budiz, tolerancia musi byt. Chucky je krvilacny, rezia na urovni .... spokojnost. 77 % ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Na konci štvrtej minúty je jasne vidieť, ako herečka otvára dvere postojačky, pričom by mala sedieť na vozíku, keďže je ochrnutá. (Budisovie)
  • Když Nica (Fiona Dourif) kontroluje v ložnici svojí matku, lze si všimnout, že stojí, i když má být na invalidním vozíčku. (korbitch22)
  • Ve scéně v čase 1:14:44 Nica (Fiona Dourif) padá z výšky přímo na záda, ale v čase 1:15:8 leží na břiše a jinde, než kam dopadala. (dc125)

Reklama

Reklama