Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem rokov po tom, čo malá Cassandra záhadne zmizla, začnú na povrch vychádzať skutočnosti, ktoré indikujú, že by ešte stále mohla byť nažive. Polícia nevie, čo má robiť, ale postupne sa odhaľujú nové a nové fakty, napríklad aj to, že Cassandriných rodičov niekto sleduje. Vysvitne tak, že ich dcéra bola pravdepodobne obeťou zvláštneho únosu. (readan)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (68)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hypnotická zasněžená krajina dodává tomuhle thrilleru mocnou dávku atmosféry. The Captive je překvapivě velice napínavý film se zvláštními hereckými výkony a hodně slizkým záporákem. Kevin Durand creepy zmetky hrát opravdu umí. Nakonec je tedy docela škoda, že se zpočátku hodně zajímavý scénář zvrhl ve vcelku klasické klišé. S tak zvláštně budovanou atmosférou a trochu za vlasy přitaženým dějem jsem čekal méně tradiční rozuzlení. Stejně tak mi vadilo poměrně zbytečně nepřehledné skákání v čase mezi minulostí a současností. Ale sakra, ta atmosféra! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Celkem slabota. Atmosféra trihelu se vytratila do posledního Atomu, zůstalo jen od každého žánru trochu. I žďabec komedie by se našel. To když nejhustší pedofilní síť, která si co do bezpečnosti nic nezadá s CIA, překonává hranice vlastní blbosti a dává o sobě amatérsky vědět. V momentě, když zorganizují setkání (SPOILER) unesené dívky s jejími rodiči, už smíchy dávíte ovladač. Dopadne to jak to dopadne. Za svou neopatrnost jsou záhy potrestáni a vy si říkáte, škoda, mohlo to být méně fantasy. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Príšerný film. V prvom rade je nepochopiteľný. Ani po hodine som sa neorientoval v deji, ktorý divoko skáče naprieč rokmi. Tieto scény však nie sú oddelené žiadnym titulkom á la „o 8 rokov neskôr“/„pred 8. rokmi“ (a orientovať sa nedá ani pomocou prírody či hercov, nakoľko všetko vyzerá stále rovnako). V druhom rade je film chladný; aj tých pár scén, ktoré mohli divákom zatriasť, nakrúca režisér neosobne, nudne a nezaujímavo (prvé stretnutie po rokoch). V treťom rade, herci sú o ničom. V štvrtom rade - tony WTF (stromčeky). Zlaté Zmiznutie s Gyllenhaalom. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, který zmrazil Niagarské vodopády. Zbytečně vypravěčsky překombinované, zakleté v pomateném pendlování mezi minulostí a současností. A kdo ví, jestli tam náhodou nebyly i flashforwardy! Prostě jen další mdlý thriller, ve kterém k sobě padouch láká hlavního hrdinu skrze cestičku z vánočních stromků: cože? Nevěřil jsem tomu slovo. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

V momentu únosu mimo obraz použil Egoyan úplně stejný záběr jako Villeneuve v o rok dřívějších Prisoners. Jinak se ale vydává jiným směrem, padouchy i zákulisí s unešenou obětí nám ukazuje hned od začátku, průběžně s představováním hlavních postav. Chronologické rozházení některých událostí dělá sledování filmu zajímavým. Jasno začnete mít až po pár desítkách minut. Následně dojde na působivě mrazivé scény i slušně vyobrazené záporáky, ze kterých naskakuje husina. Slušný, ne úplně typický příspěvek do skupiny podobných žánrovek. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na mnohých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama