Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Na intelektuální a řemeslné úrovni jako druhý díl. Dobře natočené, se zábavně brutálními vraždami a nesympatickými herci. Zajímavý nápad je používání různých částí kamionu k vraždění místní omladiny. Joy Ride 3 tak ve finále vypadá jako kombinace Spielbergova Duelu a Saw Jamese Wana. Celkově překvapivě dobře udělaný žánrový film a zcela jistě nejlepší film, pod kterým je podepsaný Declan O´Brien. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail nie je len tak obyčajným vodičom kamiónu. Kto sa s ním zapletie do konfliktu, bude ľutovať. Rusty totiž miluje násilie a hrádky s tým súvisiace. Na cestách stretáva mnoho ľudí, ktorí sú v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Jedným z nich je aj šesť členný, pretekársky team na čele so závodníkom, Jardanom. Mladá partia si chce cez neďalekú, odľahlú cestu "Route 17" skrátiť presun k samotnému miestu pretekov. To však nemali robiť. Uvedená oblasť je krutou dráhou do PEKLA, kde je diablom, samotný RUSTY NAILl! Úvod ako z veľkej knihy. O´Brian sa "pochlapil". Po jeho posledných výtvoroch "Wrong Turn 3, 4, 5", ktoré boli prepadákom jak Brno, je "Joy Ride 3", ako z mŕtvych vstanie. Dej, či príbeh ako taký, nemá zmysel hodnotiť. Nič iného, ako jednoduchosť sa v jeho prípade ani nedala očakávať. Nakoniec, on predsa nie je žiadny Š. Sono, aby tu vymýšľal nejaký komplikovaný drama slasher s hlbokou myšlienkou. Tak isto správanie osôb či v niektorých momentoch, amaterizmom zaváňajúce herecké výkony. Jeho najsilnejšou stránkou sa tak "nečakane" stalo gore a spôsob zabíjania s tým súvisiaci. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac takýchto scénok. Inak, celkom spokojnosť, nesťažujem si ;) – 55%. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail opat po tretie. Joy Ride 3 je klasicka trojka so vsetkym, co k tomu patri : najnudnejsia, najamaterskejsia a najdebilnejsia. Kym jednicku reziroval John Dahl, dvojka uz mala ineho rezisera, a trojku sa tuna rozhodol rezirovat Declan O´Brien /Wrong Turn 5/. A samotny O´Brien sa nevelmi rezii rozumie. Joy Ride z roku 2001 mala vybornu strasidelnu atmosferu, kde sa napatie dalo pekne krajat a behom filmu pekne hustlo. Plus v jednicke boli vyborni herci ako Steve Zahn a najma nadherna sexica Leelee Sobieski. Tuna uz po tych dvoch niet ani chyru. Tuna niet po napati ani stopy, namiesto strasidelnej atmosfery nastupilo len samoucelne gore. V jednicke hral Rusty Naila Matthew Kimbrough - bol aj patricne temny a desivy. Tuna hral Rusty Naila Ken Kirzinger /Wrong Turn 2/ , a ten nema na Kimbroughove vysiny ani zdaleka. Plus take veci ako mizerne herecke vykony a posliapany koncept prveho filmu - tak to ani rozoberat nemienim, lebo by som sa len rozculil. Film vsak nema uzatvoreny koniec, naopak koniec bol otvoreny - do x rokov je tu Joy Ride 4. Takze Joy Ride 3 - u mna slabota : 30 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slušné „kardanové“ intro, uzívané představení šestice, které smrt bude evidentně slušet a pak Declan O´Brien začne něco, co připomíná tucty cizích filmů a taky pár jeho (zmutovaný tříprsťák z Virginie asi neudělal písemné testy na řidičák skupiny C+E, jinak by to byl Wrong Turn 6). Nepřekvapilo mě, že postavy smýšlejí v duchu: „Když nás pronásleduje po jediné cestě, nepojedeme spolu a rozdělíme se.“, „Mám jen SUV, sto let starému Peterbiltu se ani nepokusím ujet.“, či „Promiňte, pane Nail, že jsem Vás přejela. A chraň nás Panenka Mária rozmlátit Vám lebku heverem na kaši, abyste už nevstal.“ Co mě však překvapilo, byl režisérův nedostatečný přehled v oblasti populární hudby. Kdyby ho měl, u posledního záběru jistojistě zařadí píseň Pepíčka Laufera „Sbohem, lásko, já jedu dál“.. Jinak Rusty Nehet je jen takový suchopárný strejda z Fontány pre Zuzanu 2. Mick Taylor z Wolf Creeku by ho měl vzít do své quiz show a s nastartovanou bruskou mu položit otázku, kolik kilo vnitřností se z něj vymáčkne, když ho přejede devatenáct náprav australského roadtrainu. A pokud by nevěděl, přišla by na řadu praktická zkouška.. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

V rámci toho aké dnes horrorové sračky vychádzajú, tak určite nadpriemer.Ja som si to užil, v podstate ani nemám čo vytknúť. Sú mi u riti nejaký amatérsky herci, hrali dobre. Gore parádička, Rusty Nail je magor na pohladanie.... A Declan O'Brien? Odporúčam pozrieť bonusy na dvd, možno na tohto pána režiséra predsa len zmeníte názor. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama