Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telíčko objavené voľne pohodené na pláži pri mori vo Fishe's Point. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, narazí Derek úplnou náhodou na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do "smrti" nezabudne. Prvá polka priemerná dráma. Ale čo prišlo potom, to bol nárez. Revenge na mňa pôsobí rovnako uspokojivo ako keď Barca porazí v El Clasicu Real. Keď je zákon bezmocný, musí prísť iný druh satisfakcie. Komu sa pozdávali snímky ako "Tortured", určite si príde na svoje. Akurát, že tento je, čo sa techniky mučenia týka, originálnejší, a hlavne omnoho krutejší. Miestami to bolelo aj mňa (až som si trhal vlasy). Konečne som po dlhej dobe videl horor čo mal "ku**a" grády! - 80% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden naštvaný otec, touha po pomstě po mrtvé dceři a vrah připoutaný ve sklepě. Více než 3/4 filmu jsou o tom, jak je vrah brutálně mučen a tak pokud máte chuť podívat se jak je někdo provrtáván, řezán, zapalován a už ani nevím co všechno, zde je toho více než dost. Já bych ale přeci jen požadoval více. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevydarený pokus o torture drámu, v ktorej sa papá pokúša filmovo už dávno peskúšaným spôsobom načrtnúť spravodlivosť. Celé je to mylka a smrť dcéry je len zámienkou na pár krvavých radovánok pre cielenú divácku obec. Tá sa síce dočká, no nepotrebnými vsuvkami, ktore spôsobili tú závratnú minutáž.. Bolo už ďaleko lepšie aj bez "gore " a preďaleko úprimnejšie. Kengura teda takto žáner nenakopla. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho trvalo, než se začalo něco dít. Vlastně skoro hodinu. Pak se konečně otec dopátral vraha své dcery, zavřel ho do sklepa a tam mělo dojít k tomu nejzábavnějšímu čili k tortuře. A taky že došlo, ale mě to prostě nebavilo. Rejža sice nešetřil s detaily týraného těla, krve a lidských odřezků bylo také dost, jenže tekutina nutná k tomu, aby se o filmu dalo říct, že měl šťávu, tu prostě nebyla. To bylo částečně dané i mizerným představitelem hlavního hrdiny, kterému bych nevěřil ani tvrzení, že Moskva je v Rusku. Špatné. 10% ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Po 20 minutách jsem to musel vypnout - děsný amatérský film? Herci příšerní!!! Bez talentu! Toho tátu snad vybrali přímo někde v podniku u obráběcího stroje? i když se tady píše, že bude mučit a že to je šílené, možná až budu mít náladu, tak těch 45 minut posunu vpřed! ..........Tak jsem to dal na 0:58, kdy začíná mučení a i tak musím potvrdit, že je to amatérská sračka. (P.S. Verbal*gay je KOKOT!) ()

Reklama

Reklama