Reklama

Reklama

Found

Trailer 1

Obsahy(1)

Marty, fanúšik hororových filmov a komiksov, je v škole obeťou šikany. Prednedávnom však prišiel k hrozivému nálezu - odrezanej hlave nachádzajúcej sa v bratovom šatníku. Objav mu pomohol prísť na skutočnosť, že jeho brat je brutálny sériový vrah. Všetko zlo sa na neho začína rútiť z každej strany, ale on si musí zachovať chladnú hlavu, čo v dnešnom svete plného násilia ľahké nie je... (ash99)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Herci sú základ. Nie keď točíte slasher, nie keď točíte monster horor, ale keď točíte vážny znepokojivý psychologický film, istý vyšší štandard proste potrebujete. A nie je to len problém detí. V určitom okamihu (scéna v kostole) som ten film prestal brať vážne. Keď chlapci pozerali horor, aj úchylným finále, mohli vytiahnuť Found medzi hororovú špičku. Keby to zvladli adekvátne stvárniť. Strašná škoda ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Velice tísnivý, nepříjemný a výborně natočený nízkoropočťák, který pojednává o lásce, rodině a sdílení. Kecám, pojednává o maniakovi a jeho mladším bratrovi, který v něm vidí vzor. Film má celkem hlubokou myšlenku, dobře napsaný scénář a vše je zde vlastně bez jediné chybičky.Tohle je má nová srdcovka a to mi tam ani nechybělo gore, ikdyž je faktem, že nějaké zde je.Tohle nepadne každému, ale kdo nemusí mít pouze střeva po bytě a vystačí si s napínavým a chytrým snímkem, bude spokojen stejně jako já. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Marty je utiahnuté, šikanované decko, ktoré uniká do sveta hororových filmov. Jeho detský život sa však sám začne meniť na horor, keď zistí, že jeho starší brat je zrejme sériovým vrahom... Napriek tomu slabšiemu, nízkorozpočtovému looku, ktorý môže zo začiatku odrádzať, ide o značne zaujímavú vec. Z časti dráma o problémoch dospievania a z časti morbídny, krvavý a drsný horor. Má to síce niekoľko hluchých miest a asi by tomu prospela kratšia stopáž, ale zapôsobilo to na mňa a rozhodne ide o povšimnutiahodný, nezvyčajný nezávislák, ktorý má čo ponúknuť ako premýšľavým, tak aj krvilačným hororovým divákom. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Found je spíše psychologické drama než- li horor, což je pro mne bohužel kámen úrazu. Příběh je celkem slušný, provedení je však na tom podstatně hůře, co se týče celkového vzhledu, audia, kamery či těch pár lacinných gore efektů. Co mně však mile potěšilo byly příjemné narážky na horor obecně ( I am scared, then go watch PG13 horror movies!) Ale díru do mého srdce film však neudělal. 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Já na bráchu, brácha na mě, když oni na bráchu, tak já na ně! Trošku ulítlej příběh o šikanovaným klučinovi s roztomilým pihatým xichtem, mimochodem velkým fandou do hororů, jehož starší brácha nemá problém rovnat jeho účty mačetou. Takhle to zní jako nějaká šílená řezba, což je a není pravda. Film jede spíše na psychologické koleji, která směřuje do oblasti znepokojení, no občas, hlavně pak v závěru, přehodí vyhýbku na kolej brutalitky. Pro mě je fakt neuvěřitelnej rozpočet 8k babek, protože na mě tento ultra nízkorozpočťák působil hodně vyspěle (kamera, hudba, masky, nápady). Já nemám moc co vytýkat, pro mě určitě překvápko jako blázen! 80% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Film byl zakázán v Austrálii pro dlouhé a detailní zobrazení sexuálního násilí. Později byl film vydán na DVD o dvě minuty zkrácený. (Tereszka33)
  • Filmový rozpočet byl pouhých 8.000 dolarů. (Tereszka33)

Reklama

Reklama