Reklama

Reklama

Matthias je majitelem firmy, která vyrábí laškovné pohlednice s různými "legračními" hesly. Má jednu sekretářku, několik věřitelů a stále hluboko do kapsy. Matthias však nikdy neztrácí svůj šarm a smysl pro humor. Když se na riviéře seznámí s krásnou pohádkově bohatou blondýnkou, je jen otázkou času, kdy mu podlehne. Tak si to myslí Matthias. Skutečnost je poněkud prozaičtější. Krásná dědička má dvojče - sestru, která je od ní k nerozeznání. A obě se chtějí co nejdřív vdát a obě chtějí Matthiase nebo jeho bratra. Má on vlastně bratra? A jak to má potom všechno stihnout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

kwoky 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze takhle hezke herecky jsem jeste nevidel. A co vic, je to komedie, lehce vulgarni, tezce sexy a clovek si muze hrat s predstavou, co by asi delal, mit obe dve jako Richard... Jednou jsem se zasmal, parkrat pousmal, ale bavilo me to a az na tak trochu zdlouhavy a bezzuby konec se mi to moc libilo. Az uvidim DVD, urcite si ho koupim. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem takový švihák, abych se chodil najíst ke známým, spal v kanceláři a somroval od bezdomovců cigarety, takže patrně nejsem vhodným adeptem na sňatek s americkými milionářkami. Nicméně jsem člověk přející a tak jsem Matoušovi přál jeho sexuální hrátky s jeho ženou i s jeho vdovou a v některých okamžicích jsem se i dost dobře bavil. Na druhou stranu si myslím, že dramatické pasáže se do filmů s Pierrem Richardem vůbec nehodí a tak si tentokrát při hodnocení poněkud zaskrbličím. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Přesné, to je přesné!" Tahle komedie je dost schizofrenní. A Richard se s tím, jak taky jinak, popral obstojně. Ani mu není moc závidět ta dvě krásná dvojčata a přepych v němž se díky nim pohybuje, protože ubíjet se pak myšlenkami na sobě samotnému jakožto svému vlastnímu švagrovi nasazené parohy, to za tu námahu a stres opravdu nestojí. I když nebyla by to komedie, aby z toho Richard nevybruslil dobře, ten závěr nakonec přece jenom záviděníhodný snad i je (i když to ranní přebíhání mezi koupelnami pořád spíše odrazuje). Zajímavostí je, že jedna z dívčích dvojčat (Camilla More) si ve stejném roce zahrála ve čtvrtém díle Pátku třináctého. 3,5* ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená komedie Pierre Richarda. Celkem trefně to napsali na samotném DVD, cituji: "Nasadit parohy sám sobě dokáže pouze Pierre Richard!" Hodně zamotaná zápletka, avšak na konci všem bude jasné, o čem v celém filmu šlo. Za podívání rozhodně stojí, ale k nejlepším komediím PR bych tento snímek neřadil. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard je mým oblíbeným komikem a tenhle film je jeden z prvních, které jsem s ním viděl. Dvojče ovšem zůstává jedním z jeho slabších filmů, má jich lepších rozhodně dost. Tato komedie je zmatená a já měl problém, že jsem se zasmál jen párkrát. Jinak zápletka je rozhodně povedená a nic to nemění na tom, že Pierre je jedním z nejlpeších francouzských komiků. Ovšem některé fory jsou fakt povedené. 60%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Èze, malé vesnici u Středozemního moře, kam Pierre Richard jako chlapec jezdil s matkou na prázdniny. (raininface)

Reklama

Reklama