Reklama

Reklama

Max Fischer, bývalý příslušník speciální vojenské jednotky, je najat, aby chránil problémovou puberťačku Ninu. Její problém spočívá v tom, že se stala svědkem brutální vraždy a jedni velmi zlí lidé si přejí, aby byla velmi...mrtvá. Max a Nina jsou na útěku z vražedných spárů dealera Thomase Backera, kterého nikdo a nic nezastaví...Samotář Max a osiřelá Nina se sblíží – z cizích lidí se stanou přátelé, kteří se na sebe mohou spolehnout a tím si vzájemně krýt záda. Max a Nina se dostanou pod ochranu bývaleho Maxova „kamaráda ve zbrani" – hendikepovaného Ruddiho – ovšem jedná se o bezpečí pouze dočasné. Posléze nalézají útočiště u Sáry – Maxovy životní lásky. Hrají závod s časem, ale Sáře se podaří objevit dvě únikové cesty do bezpečí před zběsilým Backerem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Ani náhodou odpad, to si myslím zaslouží jinačí filmy! Tohle je dost dobrý akčňák, příběh sice pravda není příliž originální, ale zato dle mého názoru, dobře natočený. Til si to celé odrežíroval a do role si obsadil i vlastní dceru, a ta také nehraje špatně. Jo tenhle film mě potěšil, a jelikož žeru Tila Sweigera dám mu s radostí ty 4. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na německé poměry docela slušný průměrný akční thriller. Zápletka sice nikterak originalitou neoplývala, ale akční pasáže (přestřelky) byly celkem působivé, lehce brutální a nábojnicemi ani mrtvými se tu rozhodně nešetřilo. Til Schweiger si nevedl špatně ani, coby režisér a hlavní hrdina v jedné osobě. Podal přesvědčivý výkon a ani jeho dcera nebyla vyloženě marná. Jen ta celková délka filmu byla zbytečně velká – kdyby se osekaly některé pasáže, mohlo to dopadnout ještě o něco lépe. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Patnáctiletá Nina se stane svědkem vraždy v luxusním hotelu, a je jediným svědkem, který může dostat mezinárodního zbrojního magnáta Thomase Backera za mříže. Ten ale neváhá využít jakýchkoliv prostředků, aby se nechtěného svědka zbavil. Nina se ale dostane do programu na ochranu svědků, a její bezpečnost dostane na starost Max Fischer (Til Schweiger), který naopak udělá cokoliv, aby Ninu uchránil, včetně nasazení vlastního života... Tak nějak mi začíná připadat, že Til Schweiger (obdobně jako třeba Steven Seagal) začíná dělat cokoliv, aby jej někdo postavil do dalšího filmu - a když už nikoho nenajde, tak si filmy se sebou začne točit sám. Naštěstí Til ještě nepadá tak hluboko do sra*ek jako ten druhý výše zmíněný, a tak se na jeho "sám sobě" filmy dá docela koukat. A i tento akční snímek není špatný, a kdyby se víc postavil do akční roviny, a méně do té rodinné a kecací, tak by byl ještě lepší. Ze začátku mi Til jako akční hrdina neseděl, ale postupem filmu jsem si na něj zvykl a bylo to fajn. Jako otec patnáctileté puberťačky už to bylo horší. Trochu mně zklamal závěr filmu, protože i když se smířím s tím, že by se to celé hypoteticky mohlo stát, tak ten konec je ultra-nereálný. Na podobné téma bych možná doporučil spíše Schwarzeneggerova Likvidátora... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger se svojí dcerou v akčním melodramatu, který si sám zrežíroval, a o kterém nevím co si myslet. Námět není špatný, ale to zpracovaní je tak utahané, že to víc snad ani nešlo. Rád bych věděl co si Schweiger přitom režírování myslel. Chtěl se jen odlišit od amerických filmů? Jediné co se dá pochválit jsou přestřelky. Ty jsou skutečně dobré, ale ve výsledku jich tu je nějak moc. Chybí mi tu nějaký ten souboj. Jinak se tu jen zdlouhavé jen kecá a kecá a divákovi začínají padat oční víčka. Když už pomalu usíná, začne se střílet, což ho probudí a vzápětí se opět začne jen pomalu kecat. A tak to jde stále dokola. Víme, že Til Schweiger umí, ale tohle je takové rozporuplné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger už mě svými filmy dokázal překvapit víc, než právě tímhle kouskem. Celý film jsem vlastně přemýšlel, co bych k němu dokázal říct, když by se mě na něj někdo zeptal. Na konci filmu mi došlo, že vlastně nic. Ochránce nic nenabídne, maximálně tak Tilovu dceru, která ještě kdekoho může nasrat. Přestřelky jsou sice relativně v pohodě, ale všechno ostatní je v tomhle filmu špatně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama