Reklama

Reklama

Banshee

(seriál)
  • USA Banshee
Trailer 11
USA, (2013–2016), 32 h 32 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee, Rus Blackwell, Lili Simmons, Matt Servitto, Trieste Kelly Dunn, Steve Coulter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(38)

Alan Ball, proslulý tvůrce seriálů True Blood - Pravá krev a Odpočívej v pokoji, přináší nové strhující akční drama, které vypráví o bývalém trestanci Lucasi Hoodovi (Antony Starr), jenž se neuvěřitelnou shodou okolností stane šerifem venkovského amišského městečka, když pátrá po ženě, kterou viděl naposledy před patnácti lety. Tehdy se po vyloupení klenotnictví Lucas dobrovolně vzdal policii, aby ona mohla uprchnout. Tato žena nyní žije v Banshee, říká si Carrie Hopewellová (Ivana Milicevicová), je vdaná za místního okresního prokurátora, má s ním dvě děti (z nichž jedno může být Lucasovo) a snaží se žít co nejnenápadněji... Dokud se neobjeví Lucas, jenž otřese celým jejím světěm a oživí staré vášně. Situaci komplikuje skutečnost, že Banshee je prolezlé korupcí a vládne mu amišský suverén Kai Proctor (Ulrich Thomsen), budující zde brutálně impérium postavené na drogách, hazardu a výpalném. Lucas s pomocí bývalého boxera, nyní barmana Sugara Batese (Frankie Faison) dokáže být Kaiovi a jeho gangsterům rovnoceným soupeřem a dokonce se mu podaří nastolit v Banshee jistou míru přísné spravedlnosti. Ovšem Lucasovi stále zůstává chuť loupit a to jeho i Carrie svádí na nebezpečnou cestu pokrytectví, kterou zkříží pomstychtivý Mr. Rabbit (Ben Cross), newyorský gangster, jehož kdysi obrali. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheJokerCZ

Myslíš ten instrumental?... no ten právě nevyšel na soundtracku k prvním dvou sériím... tak doufám, že se ho dočkáme jinak k sehnání nikde není.

na příspěvěk reagoval TheJokerCZ

warha

warha (hodnocení, recenze)

příští díl bude bombový! Už se těším na fight Noly a toho divného šprta :D

Uživatel warha smazal svůj příspěvek.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Mě teda tento díl zkazil náladu hned na začátku obměněnýma titulkama, a sebelepší obsah celé epizody už ji nezpravil... Rozhodně nebyly špatné, ale libovolnou verzi původních si pouštím prakticky každou noc před spaním, takže se přes takové novoty jen tak nepřenesu :)

Jo a doufám, že rozšíří policejní tým, nácek i Raven totiž vypadají oba skvěle.

pabulator

pabulator (hodnocení, recenze)

Ćím dál lepší  líbí se mě to tempo a scénka na jatkách geniální. A jinak ať se holky klidně polesbí to jim schvaluju třeba se dočkáme.

TheJokerCZ

TheJokerCZ (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím někdo název písničky ve druhém dílu nynější řady, kolem 10 minuty ve scéně s Kaiem a znova se vykytuje ve 39 minutě se starostou. Je totiž neskutečně dobrá! :-) 

na příspěvěk reagoval dragon94

TasteLess

TasteLess (hodnocení, recenze)

neuvěřitelný, jaký to má tempo, a to se vlastně všichni teprve připravujou k akci....a podle promáče se v dalším díle eště dupne na plyn. jinak s tim koncem, Gordon nebo plukovník by dávali smysl, ale já bych se ani nedivil kdyby to byl ten ex-nágl ze začátku druhýho dílu. jinak taky musim pochválit opening, a muziku, která perfektně dokresluje jednotlivý scény, viz scény Chayton/Nola nebo plukovníkovo nakládačka.  

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

dragon94

Nebo nějaký další agent? Nemám tušení a poprvé mě to čekání fakt štve. Navíc už netrpělivě vyhlížím, kdy se tam objeví můj oblíbenec Denis O'Hare. :-)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Aha, až teď jsem mrknul na promo tak to asi nebude Nola ani Siobhan... že by ten voják?

na příspěvěk reagoval KevSpa

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

"Nemůžeme do rezervace jen tak přijít. - Ale můžeme. Dělám to v jednom kuse."

Další boží díl. Tenhle seriál snad vůbec žádné špatné dly neměl a doufám, že ani mt nebude. Líbilo by se mi mít občas pozměněné intro, když k tomu bude přležitost, ale to to původn bych nechal na většinu epizod.

Rebecca se až moc utrhla z řetězu... Jasně snaží se zavděčit, ale způsobila válku s indiány a teď tohle... Proctor ji brzy bude muset usměrnit. Jen doufám, že to neskončí tak, že mu indiáni zabijou tu jeho matku.

Jo a málem bych zapoměl... nesnáším Cliffhangery.... takže kdo to může být.... nejpravděpodobnější mi přijde, že je to Nola a nebo Siobhan (vzhledem k traileru).

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Venom81

Jak tu bylo řečeno, to byl záměr, nechtěli ho jen tak střelit, ale popravit. :)
A bradka se mi líbí! :D

na příspěvěk reagoval Venom81

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

simon84

TIez myslim ze tam ho nechcel zabit. Toto bola cista poprava a odplata. A riadne ma to prekvapilo. Hlavne ked som uvidel Brocka. A vlastne aj Shioban. Ak by po nom siel len Hood tak to nie je nic nove a cakal som to. Ale taketo nieco ma riadne prekvapilo. AKurat Brock s bradou mi absolutne nesedi :-D

na příspěvěk reagoval Venom81

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Ouwen: Urcite ne, predstavil se tak u policejniho vyslechu, tedy si to jmeno vymyslel...

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Hele lidi, prý se myslím že v Origins Hood představil jako John Smith (mám na mysli Antonyho). myslíte, že je to real identita? 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

simon84

já to rozjel od prvního dílu Banshee a ten střet v tom baru, jak skopl týpka na kovadlinu, jsem si prohlídl jeho postoj, jsem si řekl, že nějaký výcvik mít musí. 

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

Ouwen

tak dopadl lip a zrovna teda headshot z jedouciho auta neni uplne prdel. :-D ale jo, ma mit taky nejakej specialni vycvik nebo co.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Zemřel herec Ben Cross

Zemřel herec Ben Cross

19.08.2020

Ve věku 72 let zemřel britský herec Ben Cross, kterého mohli diváci znát například jako Spockova tátu ze Star Treku J. J. Abramse, případně atleta Harolda Abrahamse v Ohnivých vozech nebo ještě ze… (více)

Reklama

Reklama