Reklama

Reklama

Banshee

(seriál)
  • USA Banshee
Trailer 22
USA, (2013–2016), 32 h 32 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee, Rus Blackwell, Lili Simmons, Matt Servitto, Trieste Kelly Dunn, Steve Coulter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(38)

Alan Ball, proslulý tvůrce seriálů True Blood - Pravá krev a Odpočívej v pokoji, přináší nové strhující akční drama, které vypráví o bývalém trestanci Lucasi Hoodovi (Antony Starr), jenž se neuvěřitelnou shodou okolností stane šerifem venkovského amišského městečka, když pátrá po ženě, kterou viděl naposledy před patnácti lety. Tehdy se po vyloupení klenotnictví Lucas dobrovolně vzdal policii, aby ona mohla uprchnout. Tato žena nyní žije v Banshee, říká si Carrie Hopewellová (Ivana Milicevicová), je vdaná za místního okresního prokurátora, má s ním dvě děti (z nichž jedno může být Lucasovo) a snaží se žít co nejnenápadněji... Dokud se neobjeví Lucas, jenž otřese celým jejím světěm a oživí staré vášně. Situaci komplikuje skutečnost, že Banshee je prolezlé korupcí a vládne mu amišský suverén Kai Proctor (Ulrich Thomsen), budující zde brutálně impérium postavené na drogách, hazardu a výpalném. Lucas s pomocí bývalého boxera, nyní barmana Sugara Batese (Frankie Faison) dokáže být Kaiovi a jeho gangsterům rovnoceným soupeřem a dokonce se mu podaří nastolit v Banshee jistou míru přísné spravedlnosti. Ovšem Lucasovi stále zůstává chuť loupit a to jeho i Carrie svádí na nebezpečnou cestu pokrytectví, kterou zkříží pomstychtivý Mr. Rabbit (Ben Cross), newyorský gangster, jehož kdysi obrali. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Eržik

proto Hood je moje nejoblíbenější postava ze všech filmů a seriálů. ten herec je skvělej. 

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

dragon94

Na neco podobneho jsem myslel. Ale tady bych fakt nerekl, ze Antonyho nejak extra maskuji, krome trznych ran a tak samozrejme, ale ten jeho uhnany vyraz a unava jdouci az z kosti proste namaskovat nejde, podle me tedy. Ve Walking dead maji maskovani dobre, to se vi, a i kdyz je verohodne, tak o nem ani na chvilku nepochybuji...

Ale to s tim Hoodem je fakt muj dojem, take k nemu dochazim proto, ze ostatni predstavitele vypadaji dost dobre, jen on jen takova troska, coz se mi hrozne libi :-)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Eržik

Maskéři si s tím taky umý vyhrát se neboj .. nebo myslíš, že Norman Redus (Daryl) se přes rok nemyl ? :D

na příspěvěk reagoval Eržik

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Jo a taky Vam prijde, ze Hood vypada hur a hur? Jakoze strhane, coz k te postave uplne sedi a je to drsny. Myslim, ze Antony tomu dava opravdu hodne, ten borec podle me vubec nespi a neji a dost chlasta, jinak by takhle nemohl vypadat... A navic vsechny ostatni postavy maji zase az zazracne rychlou schopnost regenrace a jejich sramy mizi raz dva a vypadaji uhlazene a vyzehlene, jen Hood je porad v pekle...

na příspěvěk reagoval dragon94, Ouwen, TasteLess

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Tak super, Chayton to dostal ala Breaking Bad (nebo jsem jediny kdo si vybavil konec Guse Fringa?), proc ne, me to prekvapilo a potesilo. Jinak zase super dil se skvelou atmosferou, to ma malo ktery serial. Chemie mezi postavami se da krajet, a to mezi vsemi, vzdyt si vemte jake jsou to povedene dvojky: Brock a Hood, Job a Sugar, Becka a Clay a pak mnoho dalsich kde to jiskri...

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

warha

Bud to alebo ma napadlo ze je zavisly na nejakom druhu masochizmu, Preto bola Rebeca taka sklamana, ze ani pri jej snahe sa mu nepostavil. Ale nemyslim ze na tom zalezi, Myslim skor ze toto bude Burtonov koniec kedze mal tie prijmy vysetrit a povedat to sefovi, co neurobil.

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Spoiler- Takže chápu to dobře, že se Burtínek nemá čím vyčůrat? Nebo co to jako mělo být?

na příspěvěk reagoval warha

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Je pekny ze vedi, co delaj, primocare si jdou za svym viz Chayton. Sice mu par dilu utikal ale jeste dobre ze to takle uz skoncilo. Bitka s nim propracovana a jeho konec, hodne pekny. Moc sem nepobral akorat to s tim Burtonem, ocividne si prozil vic nez si kdo mysli. A namisto Proctora, dlouhodobyho nepritele budem mit vojacka. Nebylo by spatny kdyby tam vydrzel i na ctyrku, ale nejspis to skonci uz v poslednim dilu...

TasteLess

TasteLess (hodnocení, recenze)

dragon94

přesně, já osobně sem rád, protože holýma rukama na Chaytona prostě neměl. ten fight na nože byl mega a závěrečnej headshot fakt lahůdka. 

na příspěvěk reagoval Alena77

zigíš

zigíš (hodnocení, recenze)

zajímavá buddy chemie brock/hood ..byla by z nich dobrá dvojka detektivů ..a klidně bych v new orleans zůstal o pár dílů dýl :)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Alena77

Přesně furt lepší než aby Hood zahodil brokovnici a šel mu dát na držku... Dobrej konec... žádný velký klišé se nekonalo.

na příspěvěk reagoval TasteLess

warha

warha (hodnocení, recenze)

Eržik

To je taky možné :) ale já si nemyslím, že by byl Chayton takovej "rasista", on je prostě duchovně založený typ člověka.

 

no očekával jsem epičtější konec, tenhle byl moc špatný, suchý

Uživatel warha smazal svůj příspěvek.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Alena77

Takže se stále pohybujeme v teoretické rovině, co bys chtěla udělat, nikoli zda bys to opravdu v té stresové situaci udělala. Děkuji za odpověď.

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

KevSpa

Nejsem, ale kdybych měla šanci zabít někoho kdo mě ohrožuje na životě nebo moje děti tak neváhám ani vteřinu.

na příspěvěk reagoval KevSpa

warha

warha (hodnocení, recenze)

Ta slečna jak řekla "že ztratila, všechno" to měla už spočítané, Chayton je takovej blázen a řídí se smyslem života a člověk, který nemá pro co žít je pro něj už předem mrtvým. 

na příspěvěk reagoval Eržik

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Eržik

Nebylo řečeno, že byl v armádě. Bylo jen řečeno, že byl "vojáček"  Což může znamenat cokoliv. Ano výcvik měl. Určitě něco z ulice určitě něco od mafie, kde jak jsem psal, bojoval v tom ringu s Olegem celkem často a trénovali spolu. Si myslím, že nic víc speciálního na tom nebude. Žádnej tréning od Rase nebo tak se nekonal.

na příspěvěk reagoval Eržik

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

SPOILER

Ta vdova ve stáji má podle mě zlomený vas nebo je udušená. Očividně to Chaytona vzrušuje.

Pohřbít vlastní rodinu, pak se koukat jak ti před očima zabijí souseda a to je konec  života.

To je teda pech.

Měla běžet do domu, když byl bez sebe a vzít si aspon pušku.

Nechápu , že já jsem snad jediná žena, kdo by toho magora asi hned odprásknul : )))))

na příspěvěk reagoval KevSpa

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Z toho, co si vybavuji ja, tak Gordon byl marinak a zranil si ranemo nekde v Afganu nebo kde. Hoodova minulost je podle me schvalne velka tajmena, ale ano, bylo receno, ze byl v armade, jen to asi nebyla US Army :-) Podle me byl merc. A vycvik nekde jiste prodelal i tak, a rozhodne pred vezenim, protoze i u toho plotu kde se rozdelil s Annou, sundal nekolik tech prvnich poldu a v tom krimu by bez vycviku asi dlouho nevydrzel a Albina si nepodal, na te samotce sice trenoval, ale proto, aby se dostal do formy po tom ledvinovem zraneni...

Jinak bloncka ve staji je podle me jiste mrtva. No a Chaytona asi nikdo nezastreli, protoze to by nebylo Banshee, ceka nas podle me epicky fight kde ho Hood nakonec sunda vrtulnikem nebo parnikem ci tak neco :-D

A Bunker take jiste dostane jeste prostor, toho bych se nebal..

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Taky nezapomínejte, že Hood dělal pro mafii a často si dávali s Olegem do držky v ringu ;).

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Zemřel herec Ben Cross

Zemřel herec Ben Cross

19.08.2020

Ve věku 72 let zemřel britský herec Ben Cross, kterého mohli diváci znát například jako Spockova tátu ze Star Treku J. J. Abramse, případně atleta Harolda Abrahamse v Ohnivých vozech nebo ještě ze… (více)

Reklama

Reklama