Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

Jason13 

všechny recenze uživatele

Zatím co jednička se snažila hrát (opravdu malinko) i na temnější hororovou strunu, tady je to vyloženě světlá komická hříčka.. U takového typu filmu to ale rozhodně není na škodu. Critters tu mají víc prostoru a i jejich počet výrazně vzrostl.. Vtípky se většinou povedli. Hlavně přeměna na dívku z Playboye je super.:) Hodnotím stejným počtem jako jedničku, ale co do zábavnosti jsou tyhle 4 hvězdy o něco silnější... ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tooooľko kecania !!! Film sa venuje len postavám a ich podozreniu z hrozby chlpatých guľatých žrútov. Absolutne nepodstatné veci. Jednoznačne tu malo byť viac akcie, viac Kriterov a tej srandovnej aury, ktorú majú okolo seba stále, keď sú na scéne. Pár dobrých a vtipných nápadov to má (šantenie v reštaurácii a následne plešatý Kriter, obrovská guľa poskladaná z Kriterov...), ale je toho málo. Nudil som sa a pretáčal som. Ako keby nevedeli tvorcovia, čo bolo na jednotke najlepšie. Nie trápni lovci, trápne postavy a ich problémy, ale Kriteri ! Pridali akurát ich počet, keď je ich 10-krát viac ako v jednotke, ale na scéne sú len 10-15 minút. ()

Reklama

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Ne o moc slabší, než první díl, lovci Critters se v půli cesty na svou planetu dozví, že zrůdičky se chystaj vylíhnout ze zapomenutých vajec a vracej se zpátky na Zemi konat svou práci. Absolutně nenáročná osmdesátková televizní zábava s pár opravdu dobře udělanejma scénama, příjemná stopáž pod 90 minut, prostě kvalitní Velikonoční snímek. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -3* Další z kultovních snímků 80tek, který se snažil přiživit na úspěchu gremlinů. Tentokrát však příšerky přišly z vesmíru a mají velký hlad. Nebýt humoru, tak by asi zapadl mezi ostatní béčkové a céčkové horory, ale takto si vydobil místo i u mně a v mých vzpomínkách to byla zábavná jízda, kterou si třeba zopakuji. Kupodivu se mi líbil docela i druhý díl, který jel na stejné vlně a proto si ještě průměrnou známku zaslouží. A další pokračování? Nějak už na ně nebyla chuť a podle zdejšího hodnocení jsem udělal nejspíš dobře :-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nenažraní ježurové se přikutáleli podruhé a s trochou štěstí a přivřenýma očima obstáli i tentokrát. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. S odstupem času pochopitelně stále víc blbé, finále vyloženě odbyté a absolutně bez nápadu. Magazín Playboy a poměrně dost odkazů potěší. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)

Reklama

Reklama