Reklama

Reklama

V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (273)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $41,012,075Tržby Celosvetovo $93,282,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,290,302Tržby za predaj DVD v USA $2,115,888║ Jodie Foster milo prekvapuje s ucelenou sviežou réžiou. Ponúkne strhujúci príbeh z oblasti televízie a bankovníctva, kde sa ani na moment nenudíte a pekne nás kŕmi dávkami napätia a herecky opäť dominujú známe tváre. /videl v kine: 80%/ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě film spíš nebavil,už to,jak bez emocí bylo to rádoby přepadení natočený,bylo dost na pohlavek.Navíc píčus ,co věřil na kecy baviče,a pak ho chtěl pod pistolí hnát k zodpovědnosti?Pak se ale film docela rozjel,a mě to začalo hodně bavit.Podle mě zručně natočený drama,na stoprocentně aktuální téma týhle zkurvený doby,a bejt tam vygradovanej konec,míň reálnej,šel bych na plnou palbu.Sedlo mi to až nevídaně.80%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Clooney a Roberts jsou pro mne už uhaslé hvězdy a tenhle průměrný ekonomický Thriller tedy nedokážou sami urvat. Star Power hold vypršela. Film není příliš napínavý, poněvadž hlavní záporák nedisponuje velkým nebezpečím teda alespoň na mě nepůsobil nebezpečně, neměl jsem z něj strach, nechoval se inteligentně což dost kazí divácký zážitek. Finále docela ušlo, ale pořád mám z filmu dojem, že kdyby jej režíroval chlap, tak se dočkáme i násilí či hutnější atmosféry, tedy i lepší divácký zážitek. Zhlédnout se však dalo, nudit jsem se nestihl. 55% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Krásnej příklad toho, jak se z hovna dá vymodelovat pořádnej válec! A je to samozřejmě hrozně moc o skvělých hereckých výkonech, který díry ve scénáři dokonale slepujou a dodávají fláku patřičný tempo a napětí. A zde to prostě vše do puntíku plnil a lepil mistr Clooney! Milý překvapení. Je málo takhle originálních kvalitních bijáků, přitom tak jednoduše s lehkostí natočených. 90% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Problém filmu vidím v tom že přestože se Clooney opět snaží seč mu síly stačí, tak nějak ta dramatická rovina filmu působí malinko nevěrohodně. Určitě je škoda, že scénáristům pomalinku začnou docházet nápady a tak se musí chtě nechtě do ulic, aby byl hlavní padouch náležitě potrestán. Julia Roberts má kariéru vlastně za sebou a ještě před 15 rokama by divák byl za film s duem Roberts/Clooney vděčný. Dnes kolem nás jen tak prošumí. Studio Sony má prostě i nadále smůlu na velké bijáky. 60% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno