Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 7
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak Boba žije i když se ve filmu neukázal. tak je tam dost znatelná vlajka s jeho symbolem :) v tu chvíli sem začala na plátně hledat Bobu nebo aspoň potomka.

 

No nevím proč by Finn nemohl bojovat s Kylo Renem, přeci jen vojenský výcvik za sebou má a dokonce i boje na blízko, Ray je prostě Ray tam není co řešit :), je mi jen líto že Kapitánka Phasma nic neukázala protože vypadá víc drsně než Kylo :)

Jinak BB8 je k sežrání, takovýho droida bych chtěla :)  

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Chadzi

Já tomu třeba dal 4* a přitom jsem trochu zklamanej. Ale on to prostě je dobrej zábavnej film. Zábavný postavy, fungující humor, dokonalá atmosféra. To všechno tam je. Ale prostě to nezapůsobilo. Chybí tu "order 66" moment, něco co by mě zvedlo ze židle nebo dokonce vyvolalo silnější emoci. Když smrt agenta v Kingsmanovi zapůsobila víc než hlavní moment tohoto filmu s postavnou co znám 30 let, je něco špatně.

 (hodnocení, recenze)

lukas.has.

No volnou ruku mít nebude nikdo..ani JJ si nemohl říct..Ták a teď si natočím svoje SW...je okolo toho moc lidí,fanoušků,Lucasfilm,atd atd..Navíc se to bude furt snažit podobat původním SWéčkám.

na příspěvěk reagoval lukas.has.

lukas.has.

lukas.has. (hodnocení, recenze)

Jak to vlastně bude dál, s epizodou VIII už J.J. nebude mít vůbec nic společného ? Prostě to jen rozjel, a teď příjde někdo jiný, kdo to pojme úplně jinak ?

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Pocitově bych to odhadnul na 136min. :D Ale délka je nepodstatná, protože tempo je rychlé a film frčí od začátku do konce a po konci chceš hned nášup. Mě osobně by ani 3h verze nestačila.

na příspěvěk reagoval TheSlezy

 (hodnocení, recenze)

Jinak docela solidní šupa..ještě včera před půlnocí 0 hodnocení a najednou BOOOM. tisíce :D 85% je ok...ikdyž na IMDB je teda daleko VÍC !!!!!

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Hej lidi jak je to SW vubec vlasne dlouhy? nekde pisou 136min. nekde 140 nekde 160? tak jak? :D 

na příspěvěk reagoval Fordzy

 (hodnocení, recenze)

Kaufman

To je tak když má někdo málého pindíka a potřbuje si svoje komplexi nahánět . Tak jako někteří sráči na čsfd co tomu dají odpad a myslí si jací nejsou borčci světa a planety a jak nám vše mdávají najevo že oni jsou tady ti ,,KINGOVÉ,,na takové lidi člověk narazí na netu velice jednoduše..lidem tohoto ražení já ale pozornost nevěnuju spíš mě baví jen jako takové nudné existence která rád pošlu někam do prdele. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Síla se probouzí, ale já usínám.

Síla mě opouští :-(

Chadzi

Chadzi (hodnocení, recenze)

Nějak nechápu některá zdejší hodnoceni...slovně se lidi vyjadřují, že jsou zklamaní, ale bodově dají čtyři hvězdy. To jako WTF?!

na příspěvěk reagoval Sylviiii, Paul_cz

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Bez spoileru můžu říct. Ano jsou tam nějaké souboje z Lightsabery. :D Přeci to se dá očekávat.

Pokud si to ještě neviděl, tak doporučuji nečíst recenze, nelézt do diskuzí a nejlépe vyhodit PC z okna, než uvidíš E7.Protože Spoilery jsou masivní.

Ano Boba Fett není mrtvý. Ještě nějakých 970 let se bude rozkládat, takže by se mohl reálně objevit v pokračování jako Zombie Fett.:D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Vladajsoucna smazal svůj příspěvek.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Williams si svou legendární melodii ve skutečnosti vypůjčil z jednoho starého německého filmu (na YouTube jsou důkazy). Ostatně celá tato sága je založena na béčkové sci-fi produkci 50. let, akorát v mnohem dražším podání.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Spiker01

No jo LÍBIT se.:DTo víš jsem ještě takový totálně rozmrdaný.

Yoda se ukáže maximálně jako duch.Pokud si pamatuješ , tak umřel :D Takže Luke je opravdu poslední.

Pokud vrátí ducha Yodu, tak musí ukázat i Anakina a Obi Wana.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Fordzy

Tak to máme zcela opačný názor, ovšem samozřejmě Ti přeju, že se ti to LÍBYLO :D

Yofa musí bejt sakra, nehorázně mi trhalo mé fanouškové srdce, když dokola zminovali, že je Luke poslední.

na příspěvěk reagoval Fordzy

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Spiker01

Je zajímavé že to co se ti nelíbylo, tak zrovna mě se to dost líbylo.

Impérium jsem vždy považoval za takovou parafrázi Nacistů a chtěl bych vidět jestly není E7 v Německu cenzurována.:D

Myslím že Yoda se ukáže v pokračování, nemůžou všechno nacpat hned na začátek.Já jsem rád že z velké části prequel trilogii neberou v potaz a víc se zaměřují na návázání na starou trilogii.Taky prequel trilogie některými fanoušky nebyla, tak dobře přijatá a i některé informace z prequel trilogie popírají starou trilogii.

SW universum mám dost naštudované a vím kdy umřely Lei,Han,Luke a jaké měly děti a proto jsem oplakal když se Disney rozhodlo starý canon hodit do koše a vytvořit komplet nový.A proto se mi líbí, že další generace hrdinů jsou potomci a tím autoři ctí původní canon a díky slédnutí E7 už mi nevadí že starý canon vyhodily, protože ted ve mě vře touha zkoumat nový canon a vše co se stalo mezi E6 a E7.Jsem rád že jsem dostal přesně co jsem chtěl a ani to nečekal.:)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama