Reklama

Reklama

Továrna

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2008, 25 min

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Označenie "amatérský film" je v tomto prípade úplne výstižné. Ale chápem, že transvestita v nočnej košeli je v podstate desivá hororová postavička. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jste-li amatér a strašně moc byste chtěli natočit něco vlastního (jen máte téměř nulový rozpočet a vlastní kameru) – můžete se dát buď na domácí porno, pokud s tím bude váš protějšek souhlasit, no a nebo vezmete pár kámošů a natočíte si něco ve způsobu „Found footage“. Úspěch vám sice nezaručí ani jedna z variant, ale vy si alespoň splníte svůj sen a pobavíte se u toho. Otázkou je, zda se u toho bavit i diváci…V tomto případě jde o celkem neškodný kousek, který sice příliš kvality nepobral, ale našlo by se tu pár momentů, které v sobě měli zajímavou atmosféru…50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Šel bych níž o celou hvězdičku, kdyby to nebylo české a amatérské. Ale takhle nemohu neocenit jistou (a ne úplně špatnou) snahu napodobit zahraniční found footage vzory a i legenda o továrně mě tam taky potěšila, jelikož to aspoň nepůsobilo dojmem, jako by se tam ten duch zjevoval úplně nahodile. Navíc to na echt amatérské poměry nevypadá úplně blbě a třeba ten začátek mě i zaujal. Škoda jen, že je to pak až do konce dost velká nuda a nic pořádného z toho nevzejde (klasickému hororovému konci se to taky bohužel nevyhlo). Ale na české amatérské poměry to na slabé 3* podle mě ještě je. ()

martasdas 

všechny recenze uživatele

Na amatérskou tvorbu velice slušný počin. První část filmu byla hodně dobrá, konec už trošku pokulhával. Občas jsem ztrácel orientaci, od kterého z herců pochází záběr v té dané situaci, ale to zase tak moc důležitou roli nehrálo. Nicméně výsledný efekt to rozhodně mělo, další český, kvalitní, amatérský FF horor na vysoké úrovni. ()

Reklama

Reklama