Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Což o to, Otevřený okna, a to není reklama na Widle, ani se nevětrá puch pro promrdané Šedivé noci, mají docela slušný odpich a dokážou zaujmout, bohužel atributy jako nereálnost, nekompaktnost, zřejmě přehnaná ambicióznost a výsledná nesmyslnost stahují tento počin do podprůměru. S Frodem online mnohem radši za klavírem. 45% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je tenhle filmový experiment diplomaticky řečeno hodně "divácky nevstřícný", na druhou stranu mě ale svou originální formou docela zaujal... tedy aspoň zpočátku, v polovině už mi spolehlivě lezl na nervy. Každopádně jeho děj je dost pitomý a z celého filmu je myslím nejlepší úvodní scéna s fiktivním trailerem. A herci? Několik přehrávajících outsiderů, Pytlík po dvou epesních deviantech (Sin City a Maniac) už opět v roli, ke které ho předurčuje jeho fyziognomie, no a "herečka" Alexandra Šedivá nejenže je mi krajně nesympatická, čumí jak sůva, ale nepobrala ani mnoho hereckého talentu. Holka zůstaň prosímtě radši u těch svých gangbangů a análů... ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tyhle otevřený okna jsem dokoukával na potřetí. Protože mě prostě zajímalo, co z toho nakonec vyplyne. A pro mě jako hackera laika to byla jedna šílenost za druhou. Vůbec netuším jestli je aspoň něco z toho vůbec reálný. Když už z toho nakonec nějaká pointa vyplynula, tak už jsem z toho byl celkem domotanej, takže jsem to stejně asi nepochopil. Ale očividně jsem o nic podstatnýho nepřišel podle ostatních recenzí. Nicméně musím vypíchnout tu chvilkovou kyber-šikanu se Sashou Grey, ta scéna měla sakra něco do sebe a teď už vím, že je v tom profesionálka. Nicméně už jsem viděl pár lepších filmů v podobným duchu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Bavila mě forma, jakou je tenhle film natočen a to i navzdory tomu, že se jedná o čisté fantasy co se IT věcí týče. Pořád jsem si říkal "docela dobrý", Sasha Grey umí dokonce celkem i slušně hrát (a teď nemyslím orgasmus). V poslední třetině se ale něco zlomilo, film přestal dávat smysl a mě konečně došlo, že je to děsná hovadina. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Open Windows je rozhodně velmi osobitým a zajímavým projektem ale to je asi tak vše. Stokrát omílaný příběh zasazený do moderních kulis internetu je v zárodku pořád ten stokrát omílaný příběh a na celkovém dojmu je to znát. Přičtěte k tomu zbytečně natahovanou stopáž a dostanete další průměrnou jednohubku, která sice přišla s ničím novým, nicméně ta stokrát omílaná příběhová linka ji stáhla dolů. PS: Elijah Wood se nálepky hobita pravděpodobně už nikdy nezbaví, pořád jsem totiž čekal, kdy vytáhne Prsten Osudu a prohlásí ho za svůj. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve Španělsku ve městě Madrid a v Texasu v Austinu v místním filmovém studiu Spiderwood. (Terva)
  • Na jednom z festivalov, kde sa film premietal, sa režisér Nacho Vigalondo vyjadril, že ak sa film niekomu nepáči, môže ho pokojne udrieť.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama